V Bratislave by mohol pôsobiť niekdajší hráč NHL, ktorý už takmer zavesil korčule na klinec

NETKY.SK • 11 December 2020, 21:44 • 2 min
V Bratislave by mohol pôsobiť niekdajší hráč NHL, ktorý už takmer zavesil korčule na klinec

Ako informovali slovenské médiá, účastníka nadnárodnej hokejovej súťaže IceHL iClinic Bratislava Capitals by mal posilniť niekdajší dôležitý hráč NHL i KHL.

slovakia

left justify in out

Ide o meno Sergej Kostitsyn, ktorý naposledy obliekal dres bieloruského Dinama Minsk. „Kostitsyn sa pred pár dňami začal spájať s rumunským mužstvom z Cszíkseredy,“ informoval portál Hokejový svet s tým, že bieloruské médiá ho začali spájať s klubom iClinic Bratislava Capitals.

 

 

No podľa najnovších informácií po zmene trénera z Rostislava Čadu na Petra Draisaitla, otca hviezdy NHL, by mal niekdajší hokejista Montrealu Canadiens a Nashville Predators putovať práve do nášho hlavného mesta. V ostatnej svojej sezóne v KHL Kostitsyn v šesťdesiatich dueloch vsietil 5 gólov a na 13 prihral. To však bolo ešte v sezóne 2018/2019 a tak sa fanúšikovia pýtali, či nechce zavesiť korčule na klinec.

 

Capitals sú novými účastníkmi nadnárodnej súťaže, ktorá predtým niesla meno EBEL-liga. Capitals minulú sezónu s prehľadom viedli druhú najvyššiu slovenskú hokejovú súťaž. V súčasnosti sa im v nadnárodnej súťaži príliš nedarí, aj preto Čadu nahradil Draisaitl.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies