Dámy, viete, čo prináša táto jeseň do našich šatníkov?

NETKY.SK • 21 September 2023, 12:29 • 2 min
Dámy, viete, čo prináša táto jeseň do našich šatníkov?

Dni sa skracujú, počasie sa ochladzuje a to znamená, že je čas okoreniť svoje oblečenie a šatník najnovšími jesennými módnymi trendmi a kúskami.

slovakia

left justify in out

Je len málo vecí, ktoré milujeme viac ako jesennú módu. Príjemné svetre, nové trendy v topánkach, všetky možnosti vrstvenia. Je to ideálne obdobie na osvieženie šatníka a vyskúšanie neošúchaných nápadov ako oživiť svoj imidž.

Tu je niekoľko tohtoročných jesenných módnych trendov, ktoré vás možno inšpirujú k prevetraniu vašej garderóby.

Veľké módne domy hlásia, že na jeseň 2023 bude vládnuť – možno trochu prekvapivo - sýta čerešňová. Pripravte sa, že tento jasný a odvážny odtieň uvidíte túto sezónu všade, od svetrov cez kabelky až po topánky. V porovnaní s typickými tlmenými farbami jesennej módy je to nezvyčajný príval energie. Takisto sa k slovu hlási aj metalická strieborná. Ak ste do svojho šatníka ešte nezaradili nejaké odvážne čerešňové kúsky, teraz máte príležitosť.

Na druhej strane spektra sú pre jesennú módu 2023 trendové aj klasické a nadčasové farby - čierna, tmavomodrá, ťavia hnedá a olivovo zelená. Ideálne tóny, ktoré skvelo skombinujete s nápadnými červenou a striebornou.

Okrem klasických pohodlných svetrov, či univerzálnych legín táto jeseň volá aj po prekvapivých a výrazných detailoch, strihoch.

Z materiálov určite nič nepokazíte úpletom, denimom, kožou ani koženkou, to všetko sa túto jeseň bude nosiť.

Aj keď každú jeseň radi skúšame nové módne trendy, nemôžeme zabúdať na základné kúsky, ktoré tvoria náš šatník. Tu sú povinné kúsky, ktoré sa dajú skvele skombinovať s novým obľúbeným trendom:

Skvelý pár džínsov. Vhodné džínsy sú základom každodenného jesenného outfitu. Vyberte si siluetu, v ktorej sa budete cítiť čo najlepšie a ktorá sa hodí ku všetkému od pohodlných svetrov až po lodičky na podpätku.

Rolák. Tento nadčasový kúsok je vždy elegantný a pohodlný. Hodí sa ku všetkému, od džínsov až po trendy maxi sukne. Kúpte si roláky vo viacerých farbách!

Kožené (alebo koženkové) čižmy. Skvelý pár kožených čižiem je okamžitým zlepšovákom každého jesenného outfitu. Zvýraznia čo treba, zažiaria, zahrejú. Či už nad kolená, alebo kotníkové, určite si nejaký pár zožeňte!

Pletené svetre. Nebola by to jeseň bez príjemného pleteného svetra, do ktorého sa môžete schovať počas chladnejších večerov v meste, či na romantickej prechádzke. V trende budú aj svetre na gombíky všetkých farieb.

Klasický trenčkot. Hoci na jeseň sa hlásia k slovu aj bundy, trenčkot jednoducho patrí k jesennej móde. Nie je príliš ľahký, ani príliš ťažký, ideálny na toto obdobie. Tento čierny pridáme na vrchol všetkých našich tohtoročných jesenných outfitov!

A čo doplnky? Na jeseň 2023 trendy v oblasti šperkov a doplnkov dostávajú veľkú a odvážnu podobu. Zbohom minimalistické trblietky, vitajte mohutné náušnice, výrazné opasky a odvážne náhrdelníky! Tieto výrazné doplnky, ktoré sú dokonalým spôsobom, ako pozdvihnúť vaše jesenné nápady na oblečenie, hovoria samy za seba.

Ďalší odvážny a neočakávaný doplnok, ktorým sa zásobujeme túto jeseň? Výrazné ponožky a pančuchy! Je čas vyradiť nudné členkové ponožky, pretože túto jeseň majú byť naše ponožky a pančuchy viditeľné.

A v neposlednom rade - tašky! Naše jesenné outfity plánujeme kombinovať so zábavnými trendmi v oblasti tašiek na rok 2023, ako sú džínsové štýly, ale aj rôzne veľké elegantné tašky.

Takže ak ste sa práve chystali rozmaznať sa či obdarovať nejakým spôsobom, nech sa páči, jesenná móda k tomu ponúka niekoľko odvážnych výziev!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies