Do ViOnu Zlaté Moravce definitívne prichádzajú Gruzínci Tabatadze, Jinjolava a Nonikashvili

NETKY.SK • 30 Január 2024, 07:55 • 2 min
Do ViOnu Zlaté Moravce definitívne prichádzajú Gruzínci Tabatadze, Jinjolava a Nonikashvili

ZLATÉ MORAVCE - ViOn dotiahol administratívne detaily s Tabatadzem, Jinjolavom a Nonikashviliom.

slovakia

left justify in out

Iuri Tabatadze,Jemali-Giorgi Jinjolava, Levan Nonikashvili sú bývalými mládežníckymi reprezentantmi Gruzínska, ktorí na jar vystužia tím červeno-modrých. Počas prípravných zápasoch podávali výborné výkony, teraz ich čaká oveľa dôležitejšia úloha, pomôcť ViOnu udržať sa v najvyššej súťaži. Všetci traja hráči prichádzajú zo Saburtala, v rámci nového projektu aktuálneho vítaza Gruzínskeho pohára s FC ViOn.

 

Iuri Tabatadze bol lídrom tímu v Saburtale, v uplynulej sezóne nastúpil do 26 duelov v ktorých 8-krát skóroval a na 2 góly prihrával. Podobná rola sa od neho očakáva aj v Zlatých Moravciach : „Bol som kapitánom v Saburtale dva roky, budem sa snažiť robiť moju prácu na ihrisku naplno, aby som ukázal, že som líder tímu. Mesto sa mi páči, má všetko, čo je potrebné k futbalu a k osobnému hernému zlepšeniu,“ vraví 24-ročný krídelník.

Obranca Jinjolava je pozitívny: „Prišli sme sem vyhrávať zápasy. Verím, že ViOn zostane v najvyššej slovenskej súťaži. Je to naša mentalita a budeme sa snažiť robiť to, čo bude v našich silách, aby sme pomohli klubu,“ hovorí nová tvár Zlatých Moraviec.

 

Aj 28-ročný stredopoliar Levan Nonikashvili verí v zotrvanie ViOnu v najvyššej súťaži: „Spoluhráči sú veľmi priateľskí a šikovní. Tím je tiež veľmi dobrý a nezaslúži si byť v aktuálnej pozícií, len to potrebujeme ukázať na ihrisku. Môj cieľ je pomôcť udržať sa ViOnu v Niké lige a pomôcť mu vyhrávať zápasy,“ povedal novic v kabíne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: FC ViOn Zlaté Moravce, Foto: FC ViOn Zlaté Moravce
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies