Slovan Bratislava má viesť nový tréner. Kto vymení Milaniča?

NETKY.SK • 4 Máj 2021, 11:42 • 2 min
Slovan Bratislava má viesť nový tréner. Kto vymení Milaniča?

Darko Milanič už nebude ďalej trénerom futbalistov úradujúceho slovenského majstra. Nahradí ho meno, ktoré vôbec neprekvapuje. Informáciu o tom má Nový Čas a prezentovala to aj facebooková stránka Šport v RTVS.

slovakia

left justify in out

Hoci v Slovane je to už známe, že tréneri sa neudržia dlho, tak tesne pred koncom ročníka a čoskoro pred úspešnou obhajobou titulu sa to príliš neočakávalo. No už predtým nečakane skončil aj Ján Kozák ml.

 

img


Zlomený väz
Doterajšiemu lodivodovi belasého stroja Darkovi Milaničovi pomyselný väz pravdepodobne zlomili ostatné prehry, keď sa Slovanu na dvakrát nepodarilo potvrdiť zisk majstrovského titulu. Posledne ešte Milaničovi zverenci prehrali s Trnavou vysoko 0:3.

Porazil Talianov
Práve meno už bývalého trénera Gruzínska, ktorý v roku 2010 na svetovom šampionáte viedol úspešné ťaženie slovenskej reprezentácie, ktorá vyradila v základnej skupine vtedajších majstrov sveta z Talianska, sa skloňovalo v ostatné dni často.

Raz tu bude
Mnohí fanúšikovia by si ho vedeli predstaviť ako nasledovníka Štefana Tarkoviča na poste reprezentačného trénera, no ten si zvýšil renomé po porážke Ruska v kvalifikácii o postup na MS. V minulosti sa prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik vyjadril, že v budúcnosti s Weissom v reprezentácii počítajú.

Už čoskoro
Prvýkrát by staronový lodivod belasých mohol stáť na striedačke už v odvete semifinále Slovnaft cupu proti Dukle Banská Bystrica. Prvý duel v hlavnom meste vyhral Slovan hladko 3:0. Po tom, ako koncom júla 2012 skončil na lavičke Slovana, zažil tento kormidelník úspešné ťaženie s gruzínskym národným tímom. Postup na Majstrovstvá Európy mu síce nevyšiel, ale aj účasť v baráži sa pre postsovietsku krajinu považuje za úspech.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies