NDS: Do novej vozovky na východnej R4 investujeme vyše 700-tisíc eur

NETKY.SK • 12 Apríl 2024, 18:30 • 2 min
NDS: Do novej vozovky na východnej R4 investujeme vyše 700-tisíc eur

KOŠICE - Národná diaľničná spoločnosť zrenovuje povrch vozovky na rýchlostnej ceste R4 za Košicami, v blízkosti štátnej hranice s Maďarskom. Veľkoplošné opravy zrealizujeme v oboch jazdných pásoch. S prácami začneme od 15. apríla a v prípade vhodných poveternostných podmienok budú ukončené do jedného mesiaca od ich začiatku. Investícia do úplne nového asfaltového koberca predstavuje sumu približne 739-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Rekonštrukčné práce bude realizované postupne. Veľkoplošná oprava vozovky sa týka úseku ľavého jazdného pásu rýchlostnej cesty R4 v km 10,000 – 6,400 (pomalý jazdný pruh), pravého jazdného pásu rýchlostnej cesty R4 v km 6,400 – 10,000 (pomalý jazdný pruh), pravého jazdného pásu rýchlostnej cesty R4 v km 0,020 – 0,320, ľavého jazdného pásu rýchlostnej cesty R4 v km 0,300 – 0,070 a v km 1,637 – 1,537 (celá šírka vozovky vrátane krajnice).

Práce budú pozostávať z odfrézovania pôvodnej vozovky a položenia nových asfaltových vrstiev. Pri prácach na daných úsekoch rýchlostnej cesty R4  bude doprava presmerovaná do voľných jazdných pruhov toho istého jazdného pásu

 

Prosíme, dbajte na bezpečnosť pracovníkov

Národná diaľničná spoločnosť apeluje na motoristov, aby boli obozretní, ohľaduplní a dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami. Najmä rešpektovali rýchlostne limity. Záleží nám nielen na bezpečnosti motoristov, ale aj na bezpečnosti pracovníkov v teréne. Práve nepozornosť a nedodržiavanie zníženej rýchlosti sú najčastejšími príčinami neraz vážnych nehôd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: NDS, Foto: NDS
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies