Dnešná oslávenkyňa Mája Velšicová zajtra opäť poteší svoje verné publikum

NETKY.SK • 11 Máj 2023, 18:09 • 2 min
Dnešná oslávenkyňa Mája Velšicová zajtra opäť poteší svoje verné publikum

STARÁ ĽUBOVŇA- V rámci turné ŠLÁGER PARÁDA 2023 sa najbližšia zastávka sa koná na východe krajiny v STAREJ ĽUBOVNI. Už zajtra, v piatok, 12.5. 2023 o 17.00 hod. v kultúrnom dome Stará Ľubovňa sa uskutoční galakoncert šlágrov a senzi zábavy, na ktorom nebude chýbať ani dnešná oslávenkyňa, Eva Máziková, Dušan Grúň, či Martin Jakubec.

slovakia

left justify in out

Veľké zoskupenie hviezd televíznej obrazovky, ktoré si nenechajte ujsť.Tornádo Senzi zábavy EVA MÁZIKOVÁ pricestuje z Mníchova potešiť publikum. Obľúbená MÁJA VELŠICOVÁ,  ktorá na TV Šláger má vlastnú  hudobnú šou. MARTIN JAKUBEC ktorý patrí dodnes k významným osobnostiam slovenskej populárnej hudby a je pokračovateľom Repete po Ivanovi Krajíčkovi.  DUO RYTMUS manželia Marián a Danulka sa stali prvými tvárami duetov televízie Šláger vďaka ich legendárnej svadbe a piesňou o Panne Márii. BOŽANKA   je speváčkou balkánskych melódií Jadranu. Prinesie tak trochu aj dovolenkový vánok. DUŠAN GRÚŇ posledná legenda Repete a rokov minulých a piesní vašej mladosti. Spoločne vrátime tie 
Speváci ktorí prichádzajú do Starje Ľubovne pri príležitosti osláv Dňa matiek. Potešte aj Vy svoju mamičku lebo starkú darčekom v podobe lístka a navyše obdrží darček na mieste. Akcia svojm rozsahom a počtom účinkovania bude po období opatrení prvým veľkým galakoncertom v meste a regióne, ktorý žánrovo oslovuje prevažne strednú a staršiu generáciu divákov televízie Šláger. Poďme si pripomenúť neprekonateľné hity, ktoré určite odznejú  v Starej Ľubovni:
INÁ ŽENA, BOZKÁVAJ MÁ CELÚ,
Plavovláska, Malvína, Butterfly, Jožko Jožko, Peter Peter, Holubienka, Zuzka Zuzička, Vonia kakao, Jožina poď do kina, Panna Mária, Chceme sa Vám poďakovať rodičia milí, Slovensko krásne, Slovenská zem, Dala by ti dala a ďalšie .
Rozhodne sa máte na čo tešiť Každá žena obdrží po skončení hodnotný darček Lístky sa rýchlo míňajú, sú v predaji na Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/event/SLAGER-PARADA
po kliknutí na mesto Stará Ľubovňa , alebo priamo v KD Stará Ľubovňa v pokladni. alebo 30 min. pred začatím predstavenia, to už však usporiadateľ negarantuje miesta na sedenie. 

,, Mám bohatý oslavný program, s rodinou, no na svojich verných fanúšikov v Starej Ľubovni sa, pochopiteľne veľmi teším. Prezradím tiež, že už túto nedeľu poteším fanúšikov aj v Bytči," odkazuje exkluzívne čitateľom Netiek pani Mája Velšicová.

 

 

REDAKCIA PORTÁLU NETKY SA PRIDÁVA KU GRATULANTOM!


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies