Dnes na večeru pripravíme kuraciu kapsu plnenú slivkami.

NETKY.SK • 17 September 2012, 06:33 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme kuraciu kapsu plnenú slivkami.

Dnes na večeru pripravíme kuraciu kapsu plnenú slivkami. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 kuracie rezne, sušené slivky, 4 plátky oštiepku, 200 g čerstvých húb, soľ, mleté čierne korenie, 1 brusnicový kompót, smotanu na verenie, vývar alebo bujón, Príprava Re

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

4 kuracie rezne, sušené slivky, 4 plátky oštiepku, 200 g čerstvých húb, soľ, mleté čierne korenie, 1 brusnicový kompót, smotanu na verenie, vývar alebo bujón,

Príprava:

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, uložíme oštiepok a orestované huby. Zvinieme do rolky, zašpendlíme a opečieme na oleji. Podlejeme vývarom a udusíme. Vyberieme , do výpeku nalejeme kompót, smotanu a necháme prejsť varom. Rolky priečne prekrojíme, uložíme na tanier a prelejeme brusnicovou omáčkou. Podávame s ryžou.

Čas prípravy: 70 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies