Dlžníci sa budú môcť 15. novembra poradiť, ako sa vyrovnať s dlhmi

NETKY.SK • 7 November 2016, 13:59 • 2 min
Dlžníci sa budú môcť 15. novembra poradiť, ako sa vyrovnať s dlhmi

BRATISLAVA - Každoročné vzdelávacie podujatie Deň bez dlhov sa tento rok na Slovensku uskutoční 15. novembra. Na tohoročnom ročníku spolupracuje spoločnosť KRUK Česká a Slovenská republika (KRUK), zameriavajúca sa na správu pohľadávok finančných ústavov a korporátnych zákazníkov, s neziskovými organizáciami Depaul Slovensko a Človek v ohrození.

slovakia

left justify in out

Ľudia, ktorým hrozia problémy s dlhmi, sa môžu na deviatich kontaktných miestach, a to v komunitných centrách partnerských neziskových organizácií a na autobusových staniciach v Bratislave a Košiciach poradiť s odborníkmi o tom, ako majú riešiť svoju náročnú finančnú situáciu. Odborní poradcovia budú na kontaktných miestach k dispozícii od 14. do 16. novembra.

 

Deň bez dlhov je medzinárodný projekt, ktorý začala organizovať spoločnosť KRUK už pred ôsmimi rokmi v Poľsku. Postupne sa rozšíril do ďalších krajín a síce do Rumunska, Českej republiky a na Slovensko. Deň bez dlhov sa pripravuje aj v nových krajinách, v ktorých spoločnosť KRUK pôsobí. Pôjde o Nemecko, Španielsko a Taliansko.

 

"Veľa ľudí sa hanbí za svoju finančnú situáciu a boja sa začať ju riešiť. Chceme im ukázať, že do dlhov sa môže dostať každý a že 15. november, kedy si pripomíname Deň bez dlhov, je ideálnym dňom, v ktorom môže každý urobiť prvý krok. Ponúkame možnosť zdarma rozobrať situáciu s odborníkom a pripraviť riešenie, ako krok za krokom začať riešiť problémy s dlhmi," hovorí Markéta Kolářová, zo spoločnosti KRUK.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies