ROZHOVOR: Vyspovedali sme Patrika Rytmusa Vrbovského po koncerte Kontrafaktu: "Bol to moment pravdy!"

NETKY.SK • 8 Október 2023, 14:00 • 2 min
ROZHOVOR: Vyspovedali sme Patrika Rytmusa Vrbovského po koncerte Kontrafaktu: "Bol to moment pravdy!"

BRATISLAVA - V Bratislavskom Konn Foodbare sa konala tlačovka FNC 5 ktorá priniesla množstvo zaujímavých stretov a konfrontácii. S našim štábom sme boli pri tom a vyspovedali sme Patrika "Rytmusa" Vrbovského, ktorý s Kontrafaktom odpálil neskutočnú šou v O2 Aréne.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Patrika "Rytmusa" Vrbovského netreba v našich končinách nejak obzvlášť predstavovať. Jeho meno poznajú nielen poslucháči rapu, ale priaznivci rôznych iných hudobných žánrov a takisto mladí, ako aj starí. Rytmus sa už od útleho veku pohyboval v hip-hopových kruhoch, tancoval break dance (ešte v dávnych časoch pod menom Pa3k Metamorfolord) a neskôr sformovali s kamarátmi Michalom "Egom" Strakom a Ondrejom "Anysom" Beňačkom dnes už legendárnu skupinu Kontrafakt. S ňou už stihol Rytmus zažiť nespočetné množstvo pamätných momentov, napríklad koncert so symfonickým orchestrom, ktorým sa nemôže pochváliť len tak niekto.

 

Legendárna rapová skupina Kontrafakt má za sebou ďalší obrovský koncert, ktorý sa tentokrát uskutočnil v pražskej O2 Aréne. Ako sám napísal na svojom Instagrame: "V rape som zažil skoro všetko, ale toto bol extrém. Tá zemeguľa, mesiac a vy ako hviezdy bol ako malý vesmír, kde sa zjavovali naši fans, ktorí sú v nebi. Fu mám zimomriavky. KF Navždy!"

 

To, aká bola podľa Rytmusa šou v Prahe sa dozviete v našom videu, a taktiež nám v ňom Rytmus prezradil aj informácie o jeho pripravovanom albume, tak si ho nenechajte ujsť!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: NETKY, @rytmusking / Instagram Foto: Sportnet
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies