Desivé VIDEO Muž zmizol v eskalátore! Schody sa nad ním zavreli a šli ďalej

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 06:00 • 2 min
Desivé VIDEO Muž zmizol v eskalátore! Schody sa nad ním zavreli a šli ďalej

ISTANBUL – V metro stanici Ayazaga v Turecku sa odohrala desivá scéna, po ktorej si dvakrát rozmyslíte, či nepôjdete radšej po obyčajných schodoch.

slovakia

left justify in out

Vo videu vidno, ako sa ľudia vozia na eskalátore, keď v ňom zrazu vznikne obrovská diera, časť z neho sa prepadne a „zhltne“ jedného muža, zatiaľ čo ostatní pasažieri sa zosypali dole. Schody eskalátora sa potom opäť zavreli a ešte niekoľko metrov pokračovali ďalej, pričom muž menom Mehmet ostal pod nimi. Stalo sa tak 27. februára tohto roka.

 

 

Mehmet bol v eskalátore väznený celú hodinu, kým sa hasičom podarilo ho vyslobodiť. Následne ho previezli do nemocnice, kde mu ošetrili pomerne malé zranenia.

 

Istanbulská samospráva po nešťastí uviedla, že eskalátor bol označený ako pokazený, no ľudia toto varovanie ignorovali a tak sa stalo nešťastie.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies