VIDEO Denim Nnamudi má len osem rokov a už je hviezdou Chelsea

NETKY.SK • 17 Február 2015, 12:50 • 2 min
VIDEO Denim Nnamudi má len osem rokov a už je hviezdou Chelsea

LONDÝN – Akadémia londýnskej Chelsea v posledných rokoch dominuje mládežníckemu futbalu. Na YouTube sa objavilo video, na ktorom trénuje talentovaný Denim Nnamudi.

slovakia

left justify in out

Osemročný Denim je síce ešte chlapec, ale má neuveriteľne rýchle nohy a veľký talent. Video zachytáva chlapca ako trénuje s kuželmi na krytom ihrisku akadémie Chelsea.

 

Klub zo západného Londýna vyhral tri z posledných piatich ročníkov mládežníckeho FA Cupu a pomáha rozvíjať talent u mladých hráčov z celej Európy.

Vo futbalovej akadémii hralo už mnoho talentovaných chlapcov, avšak relatívne málo z nich to dotiahlo aj do A-tímu. Dúfajme, že mladému Denimovi forma a talent vydržia a jedného dňa ho uvidíme dávať góly v Premier League.

Pohyb mladého Nnamundiho pripomína v niektorých aspektoch Cristiana Ronalda a rýchle prihrávky skúša aj oveľa staršími hráčmi. Keď ste si mysleli, že pri dorastencoch stratí sebavedomie, tak ste sa mýlili. Jednému z nich dokonca nasadil parádne jasličky, na čo ostatní hráči reagovali hlasným uznaním.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies