FOTO: Vlhovú čaká v Jasnej bujará rozlúčka s najlepšou sezónou, bude to adrenalín aj pre fanúšikov

NETKY.SK • 3 Apríl 2019, 14:21 • 2 min
FOTO: Vlhovú čaká v Jasnej bujará rozlúčka s najlepšou sezónou, bude to adrenalín aj pre fanúšikov

JASNÁ - Prvá aprílová nedeľa v Jasnej bude patriť nielen skvelej jarnej lyžovačke, ale aj Petre Vlhovej a jej fanúšikom. Druhá najlepšia lyžiarka Svetového pohára 2018/2019 a držiteľka medailového kompletu z majstrovstiev sveta v Aare sa predstaví v divácky atraktívnom exhibičnom paralelnom slalome so zaujímavými hosťami.

slovakia

left justify in out

Na štart sa bok po boku vedľa Petry postaví aj jeden z fanúšikov. Chýbať nebude ani autogramiáda. 

 

Na Priehybe na zjazdovke 1a sa od 11.30 h bude konať paralelný slalom, ktorého hlavnou aktérkou bude Petra Vlhová. Do areálu by mala 23-ročná rodáčka z neďalekého Liptovského Mikuláša zavítať už o polhodinu skôr. Od 14.30 h bude zasa fanúšikom k dispozícii na autogramiáde.

 



Atraktívny paralelný slalom si s Petrou zajazdí aj jeden z fanúšikov, ktorý sa zapojí do súťaže na webovej stránke www.jasna.sk. Výhercovia budú vyžrebovaní 5.4. 2019. "V online dotazníku sú pripravené tri súťažné otázky. Každý, kto ich správne zodpovie, bude zaradený do žrebovania, v ktorom môže získať ako prvú cenu miestenku do paralelného slalomu. Ďalší dvaja výhercovia sa môžu tešiť na "Šikovnú sezónku" na nadchádzajúcu sezónu 2019/2020, vďaka ktorej budú môcť lyžovať celú jar i budúcu zimnú sezónu," uviedla Jana Kňavová, marketingová manažérka strediska Jasná.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finále a odovzdávanie malého glóbusu v Slalome tejto sezóny je za nami⭐️ a mne nezostáva nič iné ako zagratulovať @mikaelashiffrin k jeho dosiahnutiu💪🎉 a poďakovať jej za super konkurenčné chvíle, ktoré sme pri jeho bojovaní zažívali🤝💥! Budúcu sezónu sa budem snažiť určite ešte viac a verím, že to bude ešte o čosi lepšie....veď každý rok je iný a vždy o niečo zaujímavejší😎⚡️ . Big final and small globe award in Slalom of this season is already done⭐️ and i have to say big Congrats to @mikaelashiffrin to achieve it!💪🎉 Thank you for all competitive moments we went through together🤝💥! Next season I’ll try even harder and i hope it’s gonna be much better...cause every year is different and always more interesting😎⚡️ 📸 @agencezoom . . #ski4uniqa #rauchjuices #makeyourdayahappyday #audi #AudiFandiPetre #adidas #anotherbestday #bandofheroes #minerfin #kronreal #skpay #jasna #orangeslovensko #dukla #tipos #reusch #komperdell #transpetrol #ennegicompositi #enervitsport #humantecar #smejedentim #kovovlha #sportmanagementcompany

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Vlhova (@petravlhova13),



Na štart paralelného slalomu s Petrou Vlhovou sa postaví aj víťaz chlapčenskej kategórie pretekov Hero Season Trophy v Jasnej - Jakub Harbach z Klubu alpského lyžovania Jasná, ktorý si vyžreboval miestenku spomedzi všetkých víťazov v jednotlivých kategóriách. "Okrem nádejného lyžiara si s Petrou zmerajú sily aj ďalšie zaujímavé osobnosti a nie vždy úplne tradičným spôsobom. Okrem paralelného slalomu budú pripravené súťaže aj s ďalšími partnermi podujatia," informovali organizátori v tlačovej správe.

Petra Vlhová nazbierala v zimnej sezóne 2018/2019 dovedna 14 pódiových umiestnení vo Svetovom pohári (5-6-3), čo sa premietlo do rekordného zisku 1355 bodov a druhej priečky v celkovom poradí. Druhá skončila aj v sumárnom hodnotení slalomu a obrovského slalomu. Dlhodobo stabilnú formu demonštrovala tiež na majstrovstvách sveta vo švédskom Aare, odkiaľ odišla ako držiteľka medailového kompletu. Zlato získala v obrovskom slalome, striebro v alpskej kombinácii a bronz v slalome.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies