Del Potrovi sa znova ozvalo zápästie, referujú Argentínčania

NETKY.SK • 15 December 2014, 10:52 • 2 min
Del Potrovi sa znova ozvalo zápästie, referujú Argentínčania

BRATISLAVA - Argentínskemu tenistovi Juanovi Martínovi Del Potrovi sa znova ozvalo v marci operované zápästie "nedominantnej" ľavej ruky, musel prerušiť prípravu.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom napríklad weby Live Tennis či Tennis World s odvolaním sa na príslušné zistenia nekonkretizovaných médií z juhoamerickej krajiny.

 

Dvadsaťšesťročný Del Potro má pred melbournskými Australian Open (19. januára - 1. februára) naplánované podujatia v Brisbane a Sydney. Hrdina newyorských grandslamových US Open 2009 disponuje tzv. chráneným renkigom v podobe 7. priečky. 

 

Rodák z Tandilu Del Potro chýba v súťažnom dianí od februára. Pre zverenca Franca Davína nebude comeback novou skúsenosťou. V máji 2010 mu totiž operovali práve zápästie a v januári 2011 bol až na 485. mieste v počítačovom poradí. Niekdajší 4. muž svetového rebríčka Del Potro je držiteľom 18 singlových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies