De La Hoya príde o súboj Álvareza s Mayweatherom

NETKY.SK • 11 September 2013, 09:48 • 2 min
De La Hoya príde o súboj Álvareza s Mayweatherom

LOS ANGELES - Bývalý americký boxer Oscar de la Hoya sa síce prostredníctvom svojej promotérskej spoločnosti Golden Boy Promotions postaral o to, aby sa v ringu postavili proti sebe Floyd Mayweather a Saúl "Canelo" Álvarez, ale na vlastné oči sobotňajší supersúboj neuvidí. V tom čase totiž bude hospitalizovaný v nemenovanom zdravotníckom zariadení.

slovakia

left justify in out

V Las Vegas budú v hre tituly profesionálneho majstra sveta ľahkej strednej váhy organizácií WBA a WBC. Jednému z najlukratívnejších duelov v histórii boxu dali názov "Jediný". Mayweather na ňom zarobí minimálne 41,5 milióna dolárov. Z dvojice boxerov patrí pod krídla Golden Boy Promotions 23-ročný Mexičan Álvarez. 

"Oboch nás čaká tento víkend veľký boj. Canela Álvareza v ringu a mňa pri terapii. Nebudem pri tom, aby som ho mohol povzbudzovať, pretože som dobrovoľne nastúpil na liečbu. Vysvetlil som mu to a pochopil, že moje zdravie je prvoradé," povedal De la Hoya. 

Štyridsaťročný olympijský víťaz z Barcelony 1992 a profesionálny majster sveta v šiestich rôznych hmotnostných kategóriách mal v minulosti problémy s alkoholom. Čo ho teraz trápi, neprezradil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies