Davis Cup: Murray si želá štvrťfinále proti Francúzom na tráve

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 12:04 • 2 min
Davis Cup: Murray si želá štvrťfinále proti Francúzom na tráve

BRATISLAVA - Britský tenista Andy Murray si želá letné domáce štvrťfinále Davisovho pohára 2015 reprezentačných družstiev mužov na tráve. Hrať sa bude 17. - 19. júla, teda v týždni hneď po Wimbledone.

slovakia

left justify in out

Štvrtý muž renkingu Murray získal v londýnskom All England Lawn Tennis and Croquet Clube grandslamový titul v roku 2013, ale aj olympijské zlato 2012.


"Neviem, či by sme mohli hrať na tráve v Glasgowe. Ja by som rád, ale netuším, či tu vôbec sú nejaké kurty s týmto povrchom. Atmosféra by bola skvelá. Tráva je povrchom, ktorý mám rád, čo sa až do takej miery nedá vyhlásiť o Francúzoch," povedal zverenec Francúzky Amélie Mauresmovej Murray po tom, ako Briti minulý týždeň práve v Glasgowe prekonali Američanov 3:2 v osemfinálovom 1. kole DP.


Podľa Tennis World národná federácia LTA už oznámila, že Wimbledon neprichádza do úvahy. Pravdepodobným dejiskom prípadného daviscupového štvrťfinále na tráve by bolo Eastbourne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies