Dara a jej novinky

NETKY.SK • 17 September 2019, 15:0 • 2 min
Dara a jej novinky

BRATISLAVA – Už v decembri oslávi štyridsaťsedem rokov a aj napriek tomu je inšpiráciou pre mladé ale aj staršie ženy. Dara Rolins je ikona slovenského a českého šoubiznisu a pre svojich fanúšikov si pripravila tieto novinky.

slovakia

left justify in out

Už od malička vedela čo je jej snom. Svoj sen žije naplno pretože mala vášeň, talent a jasný cieľ. Dara Rolins nie je len speváčka, ale je aj milujúca matka, športovkyňa a energická žena. Jej život sledujú fanúšikovia na jej instagrame @dararolins_vermi, kde im predstavuje kúsok skutočnej Dary každý deň.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Už bežím za vami:)🏃🏼‍♀️!!! O 22:00 sa vidíme na jarmoku v Bytči💙🥳🍭🥨🍦🌈🎠🎈

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi),

 

 

Pre svojich fanúšikov si pripravila už v poradí štvrtý diár v ktorom nájdu vyskúšané návody ako dosiahnuť harmóniu, rovnováhu a pocit spokojnosti. V priebehu celého roka Dara predstavuje rady, tipy a svoje postrehy, ktorými chce inšpirovať, motivovať a naučiť ich žiť život naplno.

 

Pri príprave diáru si užili kopec zábavy. Zaujímavosťou je, že titulná fotografia vznikla náhodou. Pôvodne mala byť použitá ako fotografia na sociálnu sieť Instagram. Daru však natoľko zaujala, že sa rozhodla ju rok skrývať pred svetom. Sila fotografie bola v jej okamihu a nepotrebovala žiadne práce grafikov. Samotnú fotografiu dotváral len luster s ktorým Dara splynula v jedno. Ako sa Dara vyjadrila: „Peťa to cvakla a bolo vymalované.“ A titulka štvrtého diára je na svete.

 

img

 

Okrem krásnych fotiek, chutných receptov je diár výnimočný silou textu. Dara je známa tým, že vníma svet v harmónii a hľadá energiu všade okolo seba. Ako sama tvrdí, neobjavuje nič nové, čo by už objavené nebolo. Avšak život ju naučil vnímať svet z viacerých strán. Veľa číta a necháva sa inšpirovať aj inými ľuďmi. Pozná viacero svetov, a každý z nich má iné problémy. Ľudia sú rôzni a preto si musíme uvedomiť čo má naozaj v živote cenu. „Bola by som rada ak by ste ma pustili do mojich myšlienok.“ povedala Dara.

 

Exkluzívny pozdrav od Dary

 

 

 

 

Okrem knižnej novinky pre rok 2020 si pripravila Dara pre svojich fanúšikov aj vianočný koncert, ktorý sa bude konať 17.12.2019 v Prahe. Pieseň „Zvonky štestí“ možno započujete aj naživo počas týchto krásnych sviatkov.

 

Svojou hudbou si Dara Rolins získala srdcia mnohých fanúšikov, ale svojou energiou a pokorou inšpiruje všetkých.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona