Králi ulice majú za sebou v poradí tretí turnaj v boxe bez rukavíc.

NETKY.SK • 28 Jún 2023, 13:13 • 2 min
Králi ulice majú za sebou v poradí tretí turnaj v boxe bez rukavíc.

Atmosféra na mieste bola výborná a dokonca ju neodradilo ani krátke prerušenie turnaja kvôli dažďovej prehánke. Diváci boli svedkami dobre takticky zvládnutých zápasov, prestreliek na holé päste a niekoľkých KO ukončení. Netky boli pri tom. Pozrite si našu reportáž.

slovakia

left justify in out

 

Vrcholom predzápasovej karty bol súboj o titul, ktorý si vybojoval Tomáš Vojtela. Zaujímavý moment nastal v úvodnom zápase turnaja, keď si známy český novinár Libor Kalous vyskúšal box bez rukavíc a svojho súpera dokázal poraziť.

img

Hlavnú kartu turnaja Králi ulice 3 uzavrel súboj medzi Milanom Punkym a Viktorom Conortom v boxe bez rukavíc. Aj keď niektorí Milanove schopnosti podceňovali, víťazom sa zaslúžene stal Viktor Conorto, ktorý ho porazil už v prvom kole. Milan dostal niekoľko tvrdých úderov na bradu a zuby, a zdravotnými dôvodmi odmietol pokračovať v zápase.

Viktor Conorto sa neskôr vyjadril na svojom Instagrame: "Čo sa vlastne stalo? Súper si nabehol na moju tvrdú prednú a zlomilo sa mu neviem presne, či zuby, ale mal tri alebo štyri zuby ohnuté dozadu a krvácalo mu to. Sánka to asi nebola, ale zuby nejako vylomené a to mu zabránilo pokračovať ďalej, resp. nechcel pokračovať takto zranený, čo samozrejme chápem. Takže technické KO v pätnástej sekunde prvého kola, čo je super,"

Viktora Conorta tento zápas posunul bližšie k zápasu o titul Králi ulice. Pravdepodobne ho čaká súboj so skúseným MMA zápasníkom Tomášom Melišom, ktorý vyhral titul v kategórii do 85 kilogramov na turnaji Králi ulice 2.

img

Na turnaji sa v hlavnom predzápase predstavil aj promotér a majiteľ organizácie Králi ulice, Cyril Pažitný. Aj on zvíťazil nad svojím súperom a to KO v prvom kole. Avšak zaplatil za to zranením oboch rúk.

Cyril Pažitný sa po zápase vyjadril : "Včera som zvíťazil v prvom kole technickým KO. Myslím si, že som to zvládol s prehľadom a úplne jasne. Ďakujem súperovi za zápas, mal neuveriteľne tvrdú hlavu, a tak každé víťazstvo si vyžaduje svoju daň. Bohužiaľ, mám obidve ruky zlomené, no to je súčasťou ceny za box bez rukavíc."

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies