Dano Kapitán & Majself predstavujú pieseň Naty

NETKY.SK • 28 Marec 2023, 16:30 • 2 min
Dano Kapitán & Majself predstavujú pieseň Naty

BRATISLAVA - Hudobní producenti Martin Šrámek a Matej Mikloš, ktorí vystupujú pod značkou Dvatri Tridva a spolupracujú s takými menami ako Celeste Buckingham, Yael, Tina, Ronie či Erika Rein, vydali v týchto dňoch ďalšiu skladbu s názvom Naty pre ich pripravovaný projekt, ktorý vyjde tento rok na albume.

slovakia

left justify in out

Minulý rok predstavili tanečne ladenú pieseň Lonely, ktorú nahrali spoločne speváčky Ronnie a Dominika Mirgová, a temnú skladbu Sahyb od Yaela. Informovala o tom PR manažérka Renáta Tomášová.

 

Tentoraz stavili na zaujímavý štýl s názvom afro trap s prvkami popu. Stretli sa dve mužské mená slovenskej hudobnej scény - Dano Kapitán a Majself. "Na spoluprácu bol na začiatku oslovený Dano Kapitán a dlhšie sme hľadali, kto by sa k Danovi na interpretovanie hodil. Nakoniec sme zvolili Majselfa, ktorého môžete počuť v polohe, v akej ste ho predtým nemali možnosť počuť," vysvetľujú obaja producenti výber umelcov a dodávajú: "Oboch interpretov sme sa snažili dať do polohy, v ktorej ich ešte nikto nepočul. U Dana sme upustili od komplikovaných r'n'b melodických liniek a u Majselfa odhodili preč jeho povestný chraplák. Majself nás veľmi prekvapil svojím sýto znejúcim prirodzeným hlasom. Zistili sme, že mu to naozaj dobre spieva."

 

K skladbe bol natočený klip v produkčnej spoločnosti Illuminate. Dej klipu v réžii Martina Mika je príbeh dvoch mužov, ktorí nevedia o tom, že sú posadnutí rovnakou ženou. Korešponduje s textom refrénu, kde sa síce spieva ženské meno, ale ide vlastne o slangovú hlášku z filmu Borat. K spolupráci sa vyjadrili aj obaja interpreti: "Som veľmi rád, že Maxo Šrámek oslovil Majselfa, pretože sme dlho hľadali hlas, ktorý by sa ku mne hodil, a musím uznať, že táto pesnička je fakt super," povedal Dano Kapitán a Majself nešetrí chválou: "Spolupráca s dvatritridva a Danom bola výborná, keďže všetci sú skvelí a talentovaní hudobníci, skladba vznikla veľmi organicky a myslím si, že prirodzenosť jej vzniku je cítiť aj zo samotnej nahrávky."

 

Naty klip: 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona