F1: Nové Ferrari pocítilo počas dnešných testov tvrdosť bariéry

NETKY.SK • 27 Február 2019, 18:17 • 2 min
F1: Nové Ferrari pocítilo počas dnešných testov tvrdosť bariéry

BARCELONA - Nemec Sebastian Vettel mal počas dnešných testov v Barcelone pred novou sezónou F1 haváriu. Na okruhu Catalunya zapichol svoj monopost do bariéry, po povinnej lekárskej prehliadke vyhlásil, že je úplne v poriadku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vettel stihol odjazdiť 40 kôl. "Bolo by oveľa jednoduchšie, keby sme odjazdili veľa kôl bez poškodenia auta, ale stalo sa. Monopost je pomerne poškodený, musíme zistiť, čo sa stalo," vyjadril sa Nemec pre agentúru DPA.

 

 

Podľa dostupných informácii zlyhal zrejme 4-násobnému majstrovi sveta ľavý predný záves. Ako predsezónna vizitka to pre Ferrari vôbec nie je dobré znamenie. Vettel sa navyše tento rok bude musieť obávať aj o svoj post týmovej jednotky. Nový parťák LeClerc pôjde určite krvopotne za každým jedným majstrovským bodom a skúsenejšiemu Nemcovi nič zadarmo nedaruje. 

Sezóna F1 odštartuje Veľkou cenou Austrálie 17. marca v Melbourne.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies