Dannii Minogue zverejnila skladbu PressPlay

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 17:32 • 2 min
Dannii Minogue zverejnila skladbu PressPlay

AUSTRÁLIA - Austrálska speváčka Dannii Minogue zverejnila skladbu PressPlay.

slovakia

left justify in out

V novinke hosťuje aj rapper Reece Robertson. Pieseň sa bude nachádzať na pripravovanom šiestom albume, ktorého názov ani termín vydania 43-ročná interpretka zatiaľ neprezradila. "Niekoľko rokov som čakala, kým opäť začnem tvoriť. Niečo ma brzdilo. Teraz sa cítim ustálene. Nachádzam sa v období, kedy sa môžem venovať hudbe, bude to zábava," uviedla mladšia sestra speváčky Kylie Minogue nedávno v rozhovore pre portál News.com.au.

 

 

Danielle Jane "Dannii" Minogue je speváčka, herečka, módna návrhárka a moderátorka. Na konte má päť albumov - Love and Kisses (1990), Get Into You (1993), Girl (1997), Neon Nights (2003) a Club Disco (2007). Medzi jej úspešné single patria skladby ako Love and Kisses, This is It, Jump to the Beat, Who Do You Love Now? (feat. Riva), Put the Needle on It alebo Don't Wanna Lose This Feeling.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies