Žena si chcela doplniť vitamíny, do žily si pichla ovocnú šťavu

NETKY.SK • 20 Marec 2019, 13:34 • 2 min
Žena si chcela doplniť vitamíny, do žily si pichla ovocnú šťavu

Neuveriteľný nápad skrsol v hlave istej Číňanke, ktorá sa svojím iracionálnym činom takmer pripravila o život.

slovakia

left justify in out

Vo svete sa občas dejú neuveriteľné veci. A toto je jeden z tých prípadov. Lekári v Číne sú otrasení z toho, čoho sa dopustila istá žena. S najlepším úmyslom, doplniť svojmu telu cenné vitamíny, postupovala podľa vlastného uváženia, ktoré všetkých šokovalo. Priamo do žily si totiž pichla ovocnú šťavu.

 

img

 

Ako mohol takýto čin žene napadnúť, známe nie je. Či už jej to poradil nejaký samozvaný ľudový liečiteľ alebo to vyhodnotila ako dobrý nápad sama nevedno, no každopádne, nechýbalo veľa a bola by prišla o život.

 

Číňanka si na svojom „elixíre zdravia“ dala skutočne záležať. Vyrobila si ho až z 20 druhov ovocia, aby sa skutočne neochudobnila o žiaden vitamín. Šťavu následne natiahla do injekčnej striekačky a vpichla si ju do tela. Samozrejme, čoskoro sa dostavili prvé problémy. Najskôr dostala teplotu, potom sa pridalo aj svrbenie kože celého tela. To však žena úspešne ignorovala, až do chvíle, kým na šialenú procedúru neprišiel jej manžel.

 

img

 

Muž svoju manželku okamžite vzal do nemocnice, kde ju zhrození lekári umiestnili na jednotku intenzívnej starostlivosti. Zlyhávali jej totiž orgány. Najhoršie na tom boli srdce, pečeň a ľadviny, pričom jej bezprostredne hrozila smrť. Promptný zásah lekárov, ktorí uskutočnili dialýzu a nasadili antibiotiká, ju však zachránil. Momentálne sa zo svojej „ozdravnej“ vitamínovej kúry spamätáva v nemocnici, z najhoršieho je však vonku.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies