Danko chce zmeny v polícii, ale aj nižšie pokuty

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 13:18 • 2 min
Danko chce zmeny v polícii, ale aj nižšie pokuty

BRATISLAVA - Na Slovensku sa prinajmenšom od roku 1995 ešte nezmenila vláda bez toho, aby polícia nedostala nového šéfa. Výnimkou zrejme nebude ani súčasná pravicovo-ľavicová zostava.

slovakia

left justify in out

Na zmenu tentoraz tlačí SNS. "SNS požaduje na Prezídiu Policajného zboru, ako aj v iných bezpečnostných zložkách systémové zmeny," pripustila hovorkyňa strany Zuzana Kohútková.

 

Požiadavka strany by sa pritom mala týkať nielen vedenia polície, ale aj Slovenskej informačnej služby. V hre je stále aj zmena šéfa Vojenského spravodajstva.

 

Šéf ministerstva vnútra Robert Kaliňák, pod ktorého polícia spadá, sa k výmenám zatiaľ nechcel vyjadrovať. "Budeme o tom debatovať," povedal pre denník SME.

 

Nižšie pokuty

Podľa šéfa SNS Andreja Danka vodiči platia príliš veľa na pokutách. „S ministrom vnútra sme sa bavili o zmäkčení pokút aj o ďalších veciach. To bude predmetom rokovania,“ povedal pre HN šéf národniarov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies