Daniel Hůlka sa oženil

NETKY.SK • 8 Október 2017, 12:19 • 2 min
Daniel Hůlka sa oženil

BRATISLAVA - Český spevák Daniel Hůlka sa v Las Vegas oženil s tehotnou partnerkou Barborou Klementovou, informuje spravodajský portál iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

„Sme konzervatívni heterosexuálni demokrati, rodina je základ štátu," povedal pre Top Star magazín televízie Prima. Dvojica sa zoznámila pred necelými dvoma rokmi po jednom z Hůlkových koncertov.

Pre 49-ročného Hůlku, ktorému 26-ročná prekladateľka v marci porodí prvé dieťa, to bola druhá svadba. Spevákovou prvou manželkou sa v roku 2002 stala tanečnica Libuša Vojtková, s ktorou sa však po dvoch rokoch rozviedol.

Pre americké Las Vegas sa vraj rozhodli, pretože milujú cestovanie. „Naša svadba sa konala pri svadobnom okienku, ku ktorému sme prišli a nechali sa zosobášiť priamo v aute," prezradil. Počas svadobnej cesty navštívili aj rieku Colorado či Hooverovu priehradu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies