Dan Auerbach zverejnil detaily pripravovanej štúdiovky

NETKY.SK • 31 Marec 2017, 09:25 • 2 min
Dan Auerbach zverejnil detaily pripravovanej štúdiovky

LOS ANGELES - Americký hudobník a producent Dan Auerbach predstavil názov, termín vydania a tracklist svojej druhej sólovej štúdiovky.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude volať Waiting On A Song a na trh sa dostane 2. júna prostredníctvom interpretovho vydavateľstva Easy Eye Sound. 

Na nahrávke sa okrem 37-ročného rodáka z Akronu v Ohiu podieľali tiež gitaristi Duane Eddy a Mark Knopfler, basgitarista Dave Roe, bubeník Gene Christman, klavirista Bobby Wood, country hudobník John Prine a členovia formácie The Memphis Boys. Obsahovať bude dovedna desať skladieb, vrátane titulného singla či piesne Malibu Man, ktorá vznikla ako pocta Rickovi Rubinovi, a skladby Shine On Me. Práve k poslednej menovanej hudobník ponúkol vo štvrtok aj videoklip, ktorý si jeho priaznivci môžu pozrieť prostredníctvom služby YouTube.  

Daniel Quine "Dan" Auerbach sa preslávil v duu The Black Keys, v ktorom hrá aj bubeník Patrick Carney. Doteraz vydali osem albumov, pričom zatiaľ posledný Turn Blue uviedli na trh v máji 2014. Na konte majú sedem cien Grammy. Spevák a gitarista založil predvlani skupinu The Arcs, s ktorou ponúkol štúdiovku Yours, Dreamily (2015). Svoj prvý sólový album Keep It Hid vydal v roku 2009. Auerbach spolupracoval tiež napríklad na albume Ultraviolence (2014) Lany Del Rey. 

Tracklist albumu Dan Auerbach - Waiting On A Song: 
01 Waiting On A Song 
02 Malibu Man 
03 Livin’ In Sin 
04 Shine On Me 
05 King Of A One Horse Town
06 Never In My Wildest Dreams
07 Cherrybomb
08 Stand By My Girl
09 Undertow
10 Show Me



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies