Ďalšia pyramída na česko-slovenskej scéne! Fabriq sľubuje katapult pre jednu kariéru

NETKY.SK • 7 Júl 2023, 12:30 • 2 min
Ďalšia pyramída na česko-slovenskej scéne! Fabriq sľubuje katapult pre jednu kariéru

Organizácia Fabriq MMA prichádza s prelomovým projektom, ktorý nesie názov Pyramída Slávy. To, že projekt, ktorého riaditeľom je Attila Végh a spolumajiteľom je aj Patrik "Rytmus" Vrbovský, spolupracuje s Oktagon MMA, nie je žiadnym tajomstvom. Obe značky sa spojili aj v rámci nového projektu, ktorý by mohol do jednej z najväčších európskych organizácii priniesť kvalitné meno vo váhe do 70 kilogramov. Nová sága odštartuje už 3.9. na Fabriq 3.

slovakia

left justify in out

Práve v tejto divízii by mali borci bojovať o triumf a zmluvu zároveň. Fabriq zatiaľ neprezradil o čo konkrétne okrem zmluvy sa bude bojovať a či sa pyramída týka amatérskych alebo profi-zápasníkov. "Na ceste za titulom "Nezastaviteľný" budú borcov viesť dve legendy, ktorých mená prezradíme už čoskoro. Priprav sa na veľa emócií, táto sága niekomu katapultuje kariéru," oznámila organizácia na sociálnej sieti.

Celý projekt by mal štartovať už na najbližšom turnaji Fabriq 3, ktorý sa bude konať 2.9. v Trnave. Tento event by mal byť zároveň kvalifikáciou pre slovenských fighterov do Pyramídy Slávy. Otázne nateraz zostáva, či sa do turnaja zapoja aj zahraniční zápasníci. Tipovať tiež môžeme o aké legendy sa v tímoch bude jednať. Jednou z nich by mohol byť napríklad Attila Végh, ktorý je zároveň riaditeľom organizácie. Z turnaja Fabriq 3 už je známe, že sa v klietke predstaví v atraktívnom zápase amatérska vicemajsterka sveta a jeden z najväčších talentov domácej scény Eva Erdéliyová. Proti nej sa postaví rovnako kvalitný prospekt, z trnavského Spartakus Fight Gym Doxxbet, Bernadett Ďuranová.

Z mužských zápasov sa v strednej váhe medzi profíkmi stretne Branislav Zuzák (5-2) proti Domicovi Schoberovi (13-10). Rakúšan mal pôvodne plánovaný zápas s Robom Pukačom v Oktagon MMA, ktorý sa napokon pre zranenie nekonal. Jeho premiéra na česko-slovenskom fóre sa tak bude konať v Trnave v bratskej organizácii Oktagonu. Známy postojár, ktorý prešiel do sveta MMA Daniel Hromek (2-3) nastúpi proti bývalému borcovi PFL Angličanovi Tayovi Odunjovi (4-3), ktorý vo svojom premiérovom dueli v Oktagon MMA prehral s Victorom Monteirom vo februári na KO. A Denisa Gondžalu (2-4) po nezdare v Oktagon MMA preverí nováčik v tíme SFG Tibor Balázs (1-1). Ďalšie súboje bude organizácia oznamovať v najbližších dňoch. Vyhlasovať v klietke by na začiatku septembra mal znova Patrik "Rytmus" Vrbovský a za komentátorským stolcom by nemali chýbať Robert Kmeťo a Samuel "Pirát" Krištofič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Róbert Kmeťo, Foto: FB FABRIQ MMA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies