Ďaloga a Cingel rozšírili káder Sparty Praha

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 10:08 • 2 min
Ďaloga a Cingel rozšírili káder Sparty Praha

PRAHA - Slovenskí hokejisti Marek Ďaloga a Lukáš Cingel sa stali novými hráčmi Sparty Praha. Obaja prichádzajú do tímu z Holešovíc vzhľadom na situáciu v Leve Praha, kde mali v novej sezóne pôsobiť. Ďaloga prestúpil do Sparty Praha z Pardubíc, Cingel bol členom základnej zostavy Leva.

slovakia

left justify in out

"O oboch sme mali záujem už skôr, s Levom mali podpísané dvojcestné zmluvy. Vzhľadom na aktuálnu situáciu sme využili možnosť vziať si ich do tímu, takže obaja prichádzajú do Sparty," uviedol na klubovom webe Sparty športový manažér klubu Patrik Martinec. Oba pražské kluby sú akcionársky prepojené a v minulej sezóne spolupracovali. 

 

Dvadsaťpäťročný Ďaloga štartoval pred mesiacom na svojich druhých majstrovstvách sveta v kariére a bol najlepším slovenským obrancom. Stredoslovák v predchádzajúcich dvoch sezónach pôsobil v Pardubiciach, predtým hral v rodnom Zvolene, Detve či Spišskej Novej Vsi. 

 

Cingel sa do Leva a následne Sparty Praha dostal cez Žilinu, Baie-Comeau (QMJHL). V Leve pôsobil posledné dve sezóny, v minulej 59 stretnutiach strelil štyri góly a pridal tri asistencie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies