Cyril Troják je znova za mrežami, vyšetrujú aj jeho brata

NETKY.SK • 11 August 2014, 21:47 • 2 min
Cyril Troják je znova za mrežami, vyšetrujú aj jeho brata

BRATISLAVA – Cyril Troják si pobyt na slobode príliš neužil, opäť ho zatvorili do väzby. Informovala o tom televízia Markíza v Televíznych novinách. Dvere leopoldovskej väznice sa pre Cyrila Trojáka 11. júna otvorili.

slovakia

left justify in out

Pustiť ho museli pre procesnú chybu, dodnes nie je jasné, kto ju spôsobil. Vyzeralo to však tak, že bude stíhaný na slobode. Tentokrát má vraj na svedomí krádež. „Cyril T. je väzobne stíhaný pre zločin krádeže v súbehu so zločinom poškodzovania cudzej veci,“ povedala pre Markízu hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Baloghová. A tak je za mrežami opäť.

 

Skupina okolo Cyrila Trojáka je však podľa informácií televízie známa už dlhšie. Najskôr ich chytali v roku 2011 a obvinili z prepadu pancierového auta vo Vinohradoch nad Váhom. V tejto kauze je obvinený aj Cyrilov brat Pavol. Aby však toho nebolo málo, polícia v týchto dňoch začala stíhať aj tretieho z rodiny Petra. Ten je vraj aj s ďalšími mužmi zapletený do lúpeže. „Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil tri osoby zo zločinu lúpeže,“ uviedla Baloghová.

 

V tomto prípade začali podľa Markízy Petra Trojáka a ďalších stíhať iba v týchto dňoch. Podľa obvinenia naplánovali a uskutočnili prepad pracovníčky jednej firmy. Počkali si ju údajne pred domom, vedeli, že v aute preváža väčší obnos peňazí. Keď vystúpila z vozidla, nastriekali jej do očí slzotvorný plyn. Podľa polície sa však žena úspešne bránila a tak páchatelia ušli bez peňazí.

 

Ak bratom na súde dokážu vinu, hrozia im vysoké tresty. V ich prípade však bude zaujímavé sledovať, či na súdy budú čakať vo väzbe. Za rôznych okolností sa im totiž vždy nejako podarilo dostať sa spoza mreží na slobodu, konštatuje Markíza.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies