Cucaj pikao, posilníš mier! Masový pokus o rekord v tejto disciplíne má pribrzdiť predvianočný zhon

NETKY.SK • 14 December 2017, 18:31 • 2 min
Cucaj pikao, posilníš mier! Masový pokus o rekord v tejto disciplíne má pribrzdiť predvianočný zhon

TRNAVA – Slovenský online rekord v hromadnej konzumácii kondenzovaného mlieka z tuby má byť aj protestom proti predvianočnému zhonu. Centrum akcie je v Trnave.

slovakia

left justify in out

Hlavné centrum bude v trnavskej City Arene, ale pripojiť sa môže každý, kto v nedeľu 17. decembra od 16.30 do 16.45 hodiny siahne po tube sladkého kondenzovaného mlieka, spraví fotku alebo video a hneď ho bude zdieľať na sociálnych sieťach s hashtagom #jauzcucam.

 

"Až 18 000 Slovákov o našu akciu prejavilo záujem, a tak sme sa rozhodli pokúsiť o oficiálny slovenský online rekord," uviedla organizátorka Jana Pekárková. Na online cucanie sa prihlásili podľa nej aj Slováci žijúci v zahraničí, najmä v Prahe, ale aj v Rotterdame, v Londýne a Štrasburgu.

 

Účasníci z Trnavy môžu na 15 minút zastaviť vianočný zhon spoločným cucaním na prízemí nákupného centra. "Ale je jedno, kde sa bude cucať. Môže to byť vaňa, strecha domu, autobus, Lomnický štít či vianočné trhy. Cieľom je užiť si okamih. Ak má byť na Vianoce niečo husté, tak nech to nie je atmosféra, ale radšej to pikao," povedala Pekárková. Organizátori veria, že táto retro sladkosť pomôže zúčastneným na 15 minút dosiahnuť nemožné - v období najväčšieho zhonu si odskočiť do detstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies