Cristiano Ronaldo: Som najlepší futbalista posledných 20 rokov

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 19:17 • 2 min
Cristiano Ronaldo: Som najlepší futbalista posledných 20 rokov

SAINT-ÉTIENNE – Sebavedomie portugalského útočníka Cristiana Ronalda nemá hraníc. V rozhovore pre taliansky magazín Undici prekročil všetky medze.

slovakia

left justify in out

Ego 31-ročného Cristiana Ronalda siaha snáď až na hranice našej galaxie. Portugalčan nedávno poskytol rozhovor pre taliansky magazín Undici a jeho úprimnosť zarazila aj jeho najväčších fanúšikov. Vrcholom rozhovoru bolo jeho vyhlásenie, že je najlepším hráčom na svete počas posledných 20 rokov.

"Ako by som sa ohodnotil medzi najlepšími hráčmi za posledných 20 rokov? Myslím pozitívne, takže verím, že s tým čo som dosiahol, som najlepší zo všetkých."

 

img
 

K tomu by mohol niečo povedať aj Messi

Ronaldo určite patrí na vrchol svetového futbalu, keď počas posledných ôsmich rokov súperí o tento post s Leom Messim.

Keďže má menej tímových trofejí a individuálnych ocenení ako Messi (Ronaldo 3 Zlaté lopty, Messi 5), tak ťažko možno brať jeho tvrdenie vážne. Samozrejme za posledných 20 rokov tu bolo mnoho ďalších skvelých futbalistov, ktorí by boli Ronaldovi zdatným súperom.

 



Ak by sme na moment vynechali Messiho z porovnávania s Ronaldom, tak zostanú v hre stále veľké mená ako Zidane, Ronaldinho, Henry a ďalší. Všetci to boli skvelí hráči svetovej triedy, avšak ani jeden z nich nedokázal byť na vrchole tak dlho ako Ronaldo.

Ronaldo je dozaista jeden z najhúževnatejších a najambicióznejších futbalistov v histórii a aj vďaka tomu dokáže podávať takéto výkony aj po tridsiatke. Ale nezabúdajme, že stále tu je aj Messi...




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies