Columbus Short dostal za porušenie podmienky 30 dní za mrežami

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 10:04 • 2 min
Columbus Short dostal za porušenie podmienky 30 dní za mrežami

LOS ANGELES - Americký choreograf, herec a spevák Columbus Short, ktorý bol od vlaňajška v trojročnej podmienke za napadnutie hosťa jednej z losangeleských reštaurácií v marci 2014, musí ísť za jej porušenie za mreže.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný rodák z Kansas City v štáte Missouri počas svojho trestu užíval marihuanu, za čo ho v stredu 8. júna súd v Los Angeles odsúdil na 30 dní vo väzení. Okrem toho musí šesť mesiacov navštevovať miestny odvykací program. Už pred rozsudkom si pritom odsedel šesť dní, čo vzal súd do úvahy a zarátal ich do 30-dňového trestu.


Spomínaný incident, za ktorý dostal podmienečný trest, sa stal 15. marca 2014. Napadnutý vraj po útoku stratil vedomie a herec mu tiež zlomil nos. Súd mu okrem podmienky nariadil aj 60 dní verejnoprospešných prác a 26-hodinový kurz zvládania hnevu. Mužovi, s ktorým sa dostal do konfliktu, musel zaplatiť odškodné.


Short mal okrem toho problémy so zákonom už predvlani vo februári, keď ho jeho manželka Tanee McCall Short, ktorú vraj ohrozoval s nožom v ruke, obvinila z fyzického napadnutia. V júli 2014 ho zase zatkli v dallaskej reštaurácii Katy Trail Ice House za neprístojné správanie pod vplyvom alkoholu.


Columbus Keith Short Jr. spolupracoval napríklad so speváčkou Britney Spears, keď vytvoril choreografiu pre jej turné Onyx Hotel z roku 2004. Zahral si vo filmoch ako Vojna svetov (2005), Nežiadaj svoj posledný tanec 2 (2006), Neprijatý? Fpoho! (2006), Cadillac Records (2008), Biela smrť (2009), Parchanti (2010) alebo Bláznivý pohreb (2010). Okrem toho účinkoval napríklad v seriáli Škandál (2012), z ktorého ho pre problémy so zákonom vyhodili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies