CL: V Trnave maródka, Deket sa vráti o pol roka

NETKY.SK • 28 November 2013, 14:21 • 2 min
CL: V Trnave maródka, Deket sa vráti o pol roka

TRNAVA - Futbalisti Spartaka Trnava síce úspešne zvládli minulotýždňový corgoňligový domáci duel so Zlatými Moravcami (3:2), pred jesennou derniérou a sobotňajším stretnutím 19. kola v Banskej Bystrici s výkopom o 14.30 h však majú zredukovaný káder hráčov. Mužstvo "andelov" totiž trápi zdravotný stav. Tréner Juraj Jarábek ešte nevie, s kým bude môcť rátať na zápas pod Urpínom.

slovakia

left justify in out

"Máme veľkú maródku. Uvidíme, čo bude s Jánom Vlaskom, ktorý má natiahnutý sval. Len v stredu začali trénovať Radoslav Ciprys a Roman Procházka, ktorí mali tiež problémy. Útočník Peter Nworah sa pripravuje s úľavami. Dúfam, že sa do soboty dajú do poriadku," citoval oficiálny klubový web Spartaka Juraja Jarábka.

Dlhodobo mimo hry je Filip Deket. Dvadsaťročný obranca absolvoval operáciu predného krížneho väzu a ešte len začína s rehabilitáciami. "Lekári odhadujú dobu môjho návratu na pol roka. Záleží na tom, ako rýchlo sa noha bude dávať dohromady. Táto sezóna je už zrejme stratená. Možno stihnem posledné jarné stretnutia druholigovej juniorky, nechcem však nič uponáhľať," uviedol Deket.

Isté je, že pre problémy s platničkou nezasiahne do hry ani Oliver Augustíni. "Dostal som individuálny plán, vypracoval ho asistent trénera Milan Ivanka. Cvičím na fit lopte, chodím na rehabilitácie, robím cviky na spevnenie tela. Verím, že do konca kalendárneho roka sa dám zdravotne do poriadku, aby som do zimnej prípravy tímu naskočil hneď od úvodu naplno," skonštatoval pre www.spartak.sk 23-ročný trnavský stredopoliar.

Na banskobystrických Štiavničkách sa očakáva veľmi ťažký terén. Túto skutočnosť si uvedomuje aj tréner Spartaka. "Bude to fyzicky náročný zápas, meteorológovia avizujú nepríjemné klimatické podmienky. Nenavyberáme si však, taká je jednoducho realita a musíme sa s tým vysporiadať. Na takomto teréne sa veľmi kombinačne hrať nedá, skôr očakávam boj. Musíme sa na to prichystať," uzavrel Juraj Jarábek

Spartaku patrí po 18 odohraných kolách Corgoň ligy 2013/2014 v tabuľke 7. miesto s 27 bodmi, Dukla Banská Bystrica figuruje hneď za Trnavou na 8. priečke s jednobodovým mankom na sobotňajšieho protivníka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies