Číňania sfalšujú všetko: V zoo vydávali psa za leva afrického!

NETKY.SK • 16 August 2013, 11:03 • 2 min
Číňania sfalšujú všetko: V zoo vydávali psa za leva afrického!

PEKING – Fejkové oblečenie, elektronika a mnoho iných vecí pochádza z Číny. V tejto „Mekke falšovania“ sa pokúsili oklamať prírodu. Pokus jednej zoo v meste Henan však nevyšiel, príroda je totiž silný súper.

slovakia

left justify in out

Návštevníci zoologickej záhrady v čínskom meste Henan boli veľmi prekvapení, keď sa z klietky, kde visel nápis Lev africký ozýval namiesto revu psí štekot. Do klietky ako „záskok“ za leva totiž umiestnili tibetského mastifa. Návštevníci zoo, ktorí zaplatili vstupné v prepočte asi 2 eurá sa cítili oklamaní.

Pso-lev nebol jediným „fejkom“, ktorý sa v zoo nachádzal. Namiesto leoparda, dali do klietky polárnu líšku a namiesto vlka sa vo výbehu nachádzal ďalší pes – tentoraz nemecký ovčiak.

Zoo sa návštevníkom ospravedlňuje a obhajuje sa tým, že leva zapožičali na párenie. „Africký lev bude naspäť. Bol zapožičaný do inej zoo na rozmnožovanie,“ povedal pracovník zoo.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies