Čile proti Brazílii zrejme bez dvojice Sanchez, Vidal

NETKY.SK • 8 Október 2015, 08:31 • 2 min
Čile proti Brazílii zrejme bez dvojice Sanchez, Vidal

SANTIAGO - Nad štartmi útočníka Alexisa Sancheza a stredopoliara Artura Vidala v drese čílskej futbalovej reprezentácie vo štvrtkovom zápase kvalifikácie MS 2018 proti Brazílii visia otázniky. Obaja sa podľa slov trénera národného mužstva Jorgeho Sampaoliho pravdepodobne nestihnú zotaviť zo zranení.

slovakia

left justify in out

Sanchez nedohral pre problémy so slabinami sobotňajší šláger anglickej Premier League, v ktorom jeho Arsenal Londýn pokoril doma Manchester United 3:0. Vidal pre zranenie kolena nastúpil za Bayern Mníchov vo víkendovom šlágri s Dortmundom (5:1) iba na pár minút, predtým vynechal aj súboj F-skupiny Ligy majstrov proti Dinamu Záhreb (5:0). "Veľmi tomu neverím, že sa Arturo stihne doliečiť do zápasu s Brazíliou," citovala Sampaoliho agentúra Reuters.

 

Úradujúci víťaz Copa America štvrtkovým duelom v Santiagu odštartuje kvalifikáciu o postup na MS 2018, o päť dní neskôr ho čaká zápas v Lime proti domácemu Peru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies