Cieľ etapy TdF by mal byť o rok v nadmorskej výške 2802 m

NETKY.SK • 3 September 2014, 08:06 • 2 min
Cieľ etapy TdF by mal byť o rok v nadmorskej výške 2802 m

PARÍŽ - Cyklisti na Tour de France 2015 by mohli vystúpať v Alpách až do nadmorskej výšky 2802 m. Trasu síce predstavia až o necelých sedem týždňov, už teraz sa vo francúzskych médiách špekuluje o jednotlivých etapách.

slovakia

left justify in out

Podľa správy rozhlasovej stanice D!Ci, na ktorú sa odvoláva CyclingNews.com, by mal byť cieľ jednej etapy na Col de la Bonette-Restefond vo výške 2802 m. Ak by organizátori tento finiš potvrdili, bol by to historicky najvyšší bod pretekov. V roku 2011 sa končila etapa Tour de France na Galibieri vo výške 2645 m.

Tour de France 2015 sa začne 4. júla v holandskom Utrechte, do Álp by mali prísť cyklisti v jej závere 20. júla. Podľa D!Ci sú už v regióne zarezervované hotely na tento dátum. Tohtoročnú Tour de France vyhral Talian Vincenzo Nibali, ktorý by nemal chýbať na štarte aj na ďalšom ročníku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies