Cibula Fest 2015 navštívilo najviac ľudí v histórii podujatia

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 07:54 • 2 min
Cibula Fest 2015 navštívilo najviac ľudí v histórii podujatia

BRATISLAVA - Organizátori Cibula Festu sú so siedmym ročníkom podujatia spokojní. Hudobná slávnosť sa konala od 23. do 25. júla na letisku v Holíči.

slovakia

left justify in out

Vystúpili na nej napríklad Konflikt, Zóna A, Karpina, Walda Gang, Wanastowi Vjecy, Horkýže Slíže, Arakain a Lucie Bílá, IMT Smile, Tristana feat. Mats Levén či Bell, Book & Candle, ktorí až dvakrát zahrali hit Rescue Me (Let Your Amazement Grow).


"Opäť sme dokázali posunúť festival o krok ďalej. Toľko ľudí, ktorí vystúpili na Cibula Feste, ešte festival nikdy nezažil, podľa predbežných počtov sme tiež prekonali návštevnícky rekord z minulých ročníkov a aj rozloha areálu bola najväčšia v jeho histórii," prezradil organizátor Vladimír Chrenka.


Priestor dostali aj umelci s postihnutím ako Bekim, The Tap Tap či NH6. Počas festivalu si tiež uctili zosnulého francúzskeho herca Pierra Bricea, keď premietli deväť filmov, v ktorých stvárnil legendárneho apačského náčelníka Winnetoua. Projekt Rocková maturita dal zas priestor mladým kapelám. "Snažíme sa pre našich návštevníkov prinášať vždy niečo nové a zaujímavé, aby si tu každý našiel aj netradičnú formu zábavy, na ktorú nie je na iných festivaloch zvyknutý. Festival sa aj preto každoročne teší stále väčšej podpore aj zo strany rôznych inštitúcií a tento rok sa nás dokonca rozhodol podporiť aj Bratislavský samosprávny kraj, napriek tomu, že Holíč patrí pod trnavský," vyjadril sa Chrenka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies