Chystáte sa dnes oslavovať v centre Londýna? Naplánujte si cestu domov!

NETKY.SK • 31 December 2015, 17:24 • 2 min
Chystáte sa dnes oslavovať v centre Londýna? Naplánujte si cestu domov!

LONDÝN – Budete oslavovať príchod Nového roka v uliciach Londýna? Cestu zo silvestrovskej párty by ste si tak mali naplánovať dopredu. Prinášame vám mapu uzávierok centra Londýna.

slovakia

left justify in out

Očakáva sa, že dnešný ohňostroj si na nábrežie South Bank príde pozrieť viac ako 500.000 ľudí, čo bude mať za následok uzavretie mnohých ulíc v centre Londýna.

 



Transport for London vydal túto mapu s vyznačenými uzávierkami ciest, ktorým by ste sa mali vyhnúť ak budete dnes šoférovať. Keď sa v týchto oblastiach chystáte dnes zabávať, tak by ste sa mali pripraviť na dlhšie prechádzky alebo preplnené metro.

 

img

Niektoré ulice budú uzavreté už od 14.00 (miestneho času) a postupne sa bude uzávierka rozširovať až do noci. Pamätajte si, že v týchto zónach vás nebude môcť vyzdvihnúť ani žiadny taxík.

Uzávierky ulíc Londýna počas Silvestra

Od 14:00
-Westminster Bridge
-Victoria Embankment medzi Southwark Bridge a Bridge Street
-Parliament Square, Whitehall a Millbank od Parliament Square po Lambeth Bridge, Victoria Street od Parliament Square po Buckingham Gate
-severný autobusový jazdný pruh na Waterloo Bridge (očakávajú sa tu kolóny a zdržanie)

Od 17:00
-ulice v okolí Chichley Street a Belvedere Road

Od 19:30
-Waterloo Bridge vrátane podjazdu Kingsway

Od 20:00
-centrum Londýna bude pre dopravu uzavreté, hranice uzávierky budú Vauxhall Bridge Road (západ), Oxford Street (sever), London Bridge (východ) a Elephant & Castle (juh)

Od 22:00
-ulice v okolí St. Paul’s Mansion House a Monument
-v prípade potreby môže dôjsť aj k uzávierke ciest na východ od Tower Hill

Všetky ulice a cesty budú znovu otvorené a prejazdné od 6.00, takže tí z vás, ktorí vydržia na silvestrovskej párty do rána, si z cesty domov ťažkú hlavu robiť nemusia.

 

img


Plánujete si objednať šoféra cez Uber?

 

Pripravte sa, že aj tu zaplatíte viac ako obvykle. Spoločnosť už vydala šikovný graf svojich najrušnejších časových období. Dopyt bude vrcholiť medzi 0.30 až 3.00, zvýšený bude aj od 19.00 do 23.00.

Ak chcete ušetriť a odviezť sa čo najlacnejšie, tak spoločnosť doporučuje službu UberPOOL. Nakoniec, spoločné zdieľanie cesty s opitými cudzími ľuďmi nakoniec môže byť zábava.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies