Chvrches zverejnili pieseň Warning Call pre soundtrack videohry Mirror’s Edge Catalyst

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 13:51 • 2 min
Chvrches zverejnili pieseň Warning Call pre soundtrack videohry Mirror’s Edge Catalyst

BRATISLAVA - Škótske synthpopové trio Chvrches predstavilo novú skladbu s názvom Warning Call.

slovakia

left justify in out

Takmer päťminútová novinka vznikla pre soundtrack videohry Mirror’s Edge Catalyst, ktorá sa dostane na európsky trh 9. júna. Pieseň si je možné vypočuť prostredníctvom služieb YouTube či Spotify, pričom dostupná je aj na portáli iTunes.


Glasgowská formácia, ktorá sa preslávila singlami ako The Mother We Share, Gun či Lies, sa predstaví tento rok na českom festivale Rock For People. Podujatie sa bude konať od 3. do 5. júla v Hradci Králové.


Chvrches v zložení Lauren Mayberry, Martin Doherty a Iain Cook vznikli v roku 2011. Skupina vydala v septembri 2013 debutový album The Bones Of What You Believe, z ktorého pochádzajú spomínané single The Mother We Share, Gun, Lies ako aj Recover, We Sink alebo Under The Tide. Nahrávka sa v britskom rebríčku dostala najvyššie na deviatu priečku. Vlani ponúkli druhý album Every Open Eye, ktorý sa v UK Charte umiestnil na štvrtej priečke. Štúdiovka obsahuje single Leave a Trace, Never Ending Circles, Clearest Blue a Empty Threat.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies