Chris Botti zavíta v októbri do Bratislavy

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 12:58 • 2 min
Chris Botti zavíta v októbri do Bratislavy

BRATISLAVA - Taliansko-americký trubkár a skladateľ Chris Botti sa spolu so svojím orchestrom predstaví 20. októbra v bratislavskej Incheba Expo Aréne.

slovakia

left justify in out

Vstupenky, za ktoré zaplatia záujemkyne a záujemcovia od 39 do 59 eur, sa dajú zakúpiť prostredníctvom webstránky www.xl.sk.

 

Päťdesiatdvaročný Chris Botti má na konte 10 štúdiových albumov. Zatiaľ poslednú nahrávku Impressions, za ktorú ho nominovali na Grammy v kategórii Najlepší popový inštrumentálny album, uviedol na trh v roku 2012. Kritici pozitívne prijali napríklad aj jeho štúdiovku When I Fall In Love (2004). Počas štúdií na Indiana University School of Music absolvoval turné s Frankom Sinatrom a Buddym Richom. Vystupoval s Paulom Simonom, Arethou Franklin, Natalie Cole, Bette Midler či Joni Mitchel. Za sebou má aj spoluprácu so Stingom, Barbrou Streisand, Tonym Bennettom, Lady Gaga alebo Johnom Mayerom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies