Čo priniesol šanghajský fashion week?

NETKY.SK • 6 Apríl 2023, 13:45 • 2 min
Čo priniesol šanghajský fashion week?

ŠANGHAJ - Šanghajský týždeň módy sa konečne vrátil na sezónu jeseň/zima 2023. Charakterizovali ho farebné a odvážne pletené svetre, baggy nohavice či splývavé kožené kabáty.

slovakia

left justify in out

Šanghajský týždeň módy sa konečne vrátil na sezónu jeseň/zima 2023. Po tom, ako sa Čína a mesto Šanghaj oslobodili od COVID obmedzení, sa pomaly zotavujú a vracajú sa k udalostiam spred týchto reštrikcií.

 

V Šanghaji, často známom ako najmódnejšie mesto Číny, sa život v rušných uliach opäť prebral, aby sa počas týždňa módy predviedli tie najlepšie streetstyle looky. Aj keď od posledného týždňa módy ubehlo už zopár rokov, mesto a jeho ľudia dokazujú, že sú pripravení vrátiť sa späť do centra priemyslu. Medzi zamračenými dňami a veľkými teplotnými rozdielmi predvádzali účastníci týždňa módy v Šanghaji svoje všestranné oblečenie.

 

Modely  boli vybavené zaujímavými kombináciami s farebnými a odvážnymi pletenými svetrami a nohavicami na mieru. Ľahké zvrchníky, ako je pláštenka z kolaborácie Valentino x UNDERCOVER z roku 2019, sa znovu objavujú ako základ pre prechodné predpovede počasia, zatiaľ čo iní, ktorí sa rozhodli uprednostniť pohodlie, sú videní v nadrozmernom svetri Balenciaga. Popularite sa dostalo i kolaborácii JW Anderson a Tom of Finland, ktoré upútalo pohľady každého diváka. Baggy siluety stále zostávajú na vrchole, keďže návštevníci spárovali nadrozmerné blejzre so zodpovedajúcimi širšími nohavicami. Výstredné vzorované úplety, šaty a vrchné odevy vychádzajú do ulíc a dokazujú, že farebnosť je vždy správna. Pouličný štýl týždňa módy v Šanghaji bol majstrovskou triedou vo vrstvení či spájaní splývavých kožených kabátov s džínsovými sukňami.

 

Pozrite sa v galérií na niekoľko najzaujímavejších outfitov z fashion weeku v Šanghaji.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies