Chelsea potvrdila príchod Girouda, Batshuayi ide na hosťovanie do Dortmundu

NETKY.SK • 31 Január 2018, 19:07 • 2 min
Chelsea potvrdila príchod Girouda, Batshuayi  ide na hosťovanie do Dortmundu

LONDÝN - Výmena troch útočníkov medzi nemeckou Borussiou Dortmund a londýnskymi klubmi FC Arsenal a FC Chelsea je spečatená.

slovakia

left justify in out

Po tom, ako v stredu okolo poludnia zainteresované strany oznámili presun Gabončana Pierra-Emericka Aubameyanga z Borussie do Arsenalu, v podvečerných hodinách kluby oficiálne potvrdili aj transfer Francúza Oliviera Girouda z Arsenalu do Chelsea a hosťovanie belgického kmeňového hráča "The Blues" Michyho Batshuayia v Dortmunde.

Tridsaťjedenročný Giroud sa Chelsea upísal do leta 2019, v drese Arsenalu odohral 253 zápasov a strelil 105 gólov. Je držiteľ Ceny Ferenca Puskása za najkrajší gól v termíne 1. 10. 2016 - 2. 7. 2017. "Chelsea je jeden z najväčších tímov v Premier League. Za posledných šesť či sedem rokov možno získali najviac trofejí. Som hrdý na to, že som jej hráčom," vyhlásil Giroud.

Dvadsaťštyriročný Batshuayi v stredu absolvoval v Dortmunde lekársku prehliadku, na hosťovaní bude do konca sezóny. V Chelsea má na konte 53 zápasov a 19 gólov.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies