Charles Kelley z kapely Lady Antebellum sa stal otcom, dieťatu vybrali jedinečné a špeciálne meno

NETKY.SK • 12 Február 2016, 10:12 • 2 min
Charles Kelley z kapely Lady Antebellum sa stal otcom, dieťatu vybrali jedinečné a špeciálne meno

NASHVILLE - Americký spevák a člen country skupiny Lady Antebellum Charles Kelley sa stal otcom. Spolu s manželkou Cassie Kelley privítal vo štvrtok 11. februára syna, ktorému dali meno Ward Charles Kelley.

slovakia

left justify in out

Chlapček sa narodil v Nashville v Tennessee. Po narodení vážil 3430 gramov a meral 50 centimetrov. Radostnú správu oznámili prostredníctvom portálu Womanista, ktorý Cassie založila.
"Nemôžeme sa naňho prestať pozerať a odvtedy čo dorazil sa s nami neprestal rozprávať," uviedla šťastná matka. "Má mamin nos, otcove oči a hlasivky a hlavu plnú blond vlasov," dodala.

 

Tridsaťštyriročný interpret sa zase pre magazín People vyjadril, prečo svojmu synovi vybrali meno Ward. "Mnoho mien z našej strany rodiny už zabrali, tak sme našli naozaj super meno, ktoré sa nám páči z jej strany rodiny. Chceli sme niečo jedinečné a špeciálne," prezradil. Charles Kelley sa s Cassie zosobášili v júli 2009. O tehotenstve pár informoval vlani v auguste, pričom priznali, že mali s počatím dieťaťa problémy.


Charles Kelley sa stal známym vďaka pôsobeniu v spomínanej kapele Lady Antebellum, ktorá vznikla v roku 2006 a pôsobia v nej aj Hillary Scott a Dave Haywood. Prvý, eponymný album vydali v apríli 2008. Po ňom nasledovali štúdiovky Need You Now (2010), Own The Night (2011), On This Winter's Night (2012) a Golden (2013). S poslednými troma menovanými sa im podarilo dobyť americký rebríček Billboard 200. Medzi ich najznámejšie skladby patria I Run To You, Need You Now, American Honey, Just A Kiss či Downtown. Na konte majú sedem cien Grammy. Predvlani v septembri vydali album s názvom 747, po ktorom Kelly debutoval sólovou nahrávkou The Driver (2016). Na trh ju uviedol 5. februára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies