Antologický seriál Lawmen: Bass Reeves bude k dispozícii od 18. decembra exkluzívne na SkyShowtime

NETKY.SK • 22 November 2023, 19:00 • 2 min
Antologický seriál Lawmen: Bass Reeves bude k dispozícii od 18. decembra exkluzívne na SkyShowtime

BRATISLAVA - Služba SkyShowtime dnes oznámila, že dlho očakávaný seriál Lawmen: Bass Reeves bude k dispozícii od 18. decembra exkluzívne na SkyShowtime, pričom nové epizódy budú na platformu pribúdať každý pondelok.

slovakia

left justify in out

V antologickom seriáli účinkujú výkonný producent a na cenu Emmy nominovaný David Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, čestný držiteľ Oscara Donald Sutherland a na cenu Emmy nominovaný Dennis Quaid.

 

Lawmen: Bass Reeves odkryje nevypovedaný príbeh najlegendárnejšieho muža zákona na Divokom západe Bassa Reevesa (Oyelowo) a sleduje jeho vzostup od otroctva k presadzovaniu práva v pozícii prvého černošského amerického šerifa na západ od Mississippi. Napriek tomu, že počas svojej kariéry zatkol viac ako 3 000 zločincov, ťarcha odznaku bola priveľká a jeho milovaná rodina musela za to platiť po morálnej aj duchovnej stránke. Lawmen: Bass Reeves je úplne nový nezávislý antologický seriál, ktorého budúce pokračovania budú sledovať ďalších ikonických mužov zákona a zločincov, ktorí ovplyvnili dejiny.


Opakujúce sa obsadenie zahŕňa Joaquina Kalukanga, Lonnie Chavis, Granthama Colemana, Tosina Morohunfolu, Dale Dickey, Roba Morgana, Ryana O’Nana, Margot Bingham, Mo Brings Plentyho, Justina Hurtt-Dunkleya a Billa Dawesa. Hosťujúcimi hviezdami sú Shea Whigham a Garrett Hedlund.

Lawmen: Bass Reeves pripravil pre televíziu výkonný producent a showrunner Chad Feehan. Výkonnými producentmi sú na Oscara nominovaný Taylor Sheridan, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari a David Hutkin. Seriál produkujú spoločnosti MTV Entertainment Studios, 101 Studios, Sheridanova Bosque Ranch Productions a Oyelowa Yoruba Saxon a distribuuje ho spoločnosť Paramount Global Content Distribution.

 

Lawmen: Bass Reeves je najnovším prírastkom v ponuke seriálov od Sheridana, ktoré sú k dispozícii na SkyShowtime, vrátane: 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King a Yellowstone.


Služba SkyShowtime je k dispozícii priamo v aplikácii SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, na zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com. Cena mesačného predplatného SkyShowtime (bez reklám) je 5,99 EUR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SkyShowtime, Foto: SkyShowtime
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies