Cesta do USA: Najnižšie ceny na letnú sezónu sú vo Februári!

NETKY.SK • 14 Február 2020, 10:7 • 2 min
Cesta do USA: Najnižšie ceny na letnú sezónu sú vo Februári!

Už dlhšie je vaším snom cesta do USA, ale neviete ako a kedy je najvýhodnejšie si vašu americkú cestu naplánovať? Tak si potom prečítajte náš článok, ktorý vám prezradí, že práve teraz je ten správny čas.

slovakia

left justify in out

Cestovanie do USA je obľúbené v každom ročnom období, či už tam pôjdete na jar, či cez zimu, vždy tam budete mať čo obdivovať a svoju cestu si vychutnáte. Avšak, aby ste si ju čo najlepšie vychutnali musíte si ju čo najdokonalejšie naplánovať. Na takúto ďalekú cestu potrebujete predsa troška viac času ako na krátkodobé pár dňové výlety po Európe, a preto začiatok roka a jeho studený január a február sú najvýhodnejšími mesiacmi na plánovanie tejto cesty.

 

Chcete ešte viac argumentov a dôvodov prečo plánovať cestu práve teraz? Prečítajte si tri, ktoré vám minimálne naštartujú cestovateľské túžby.

 

- Výhodné ceny služieb – Začiatok roka je typický výpredajmi. Predajcovia produktov a služieb chcú predávať aj po Vianociach, a preto prinášajú lákavé zľavy. Rovnako so skvelými cenami a zľavami prichádzajú letecké spoločnosti, predajcovia leteniek, či zájazdov. A na druhej strane tú máme skvelú ponuku od cestovných kancelárií vo forme first moment. Nech je však znížená cena nazvaná akokoľvek, je lákavá. Veď kto by nechcel ušetriť a mať letenky do USA, či celý zájazd za skvelé ceny. Okrem leteniek môžete ušetriť aj na ubytovaní a prenájme vozidla. Začiatkom roka ubytovania poskytujú zvýhodnené ceny na obmedzený počet izieb. Taktiež ušetríte aj pri skoršom rezervovaní prenájmu vozidla. Myslite na to. Hlavne ak chcete do USA cestovať v lete alebo na jeseň určite teraz natrafíte na zvýhodnené ponuky. To čo teraz ušetríte môžete minúť v USA.

 

- Nový rok = nové plány – Začiatok roka vám dáva nový začiatok, akýsi vietor do plachiet. Zvyčajne si vtedy vytvárate nové plány, dávate si predsavzatia, medzi ktoré patria aj tie cestovateľské. Jednoducho ste viac nabudení začať žiť inak a plniť si sny, či odstrániť to čo sa vám nepáči. A mnoho z vás si povie, že chce viac cestovať či navštíviť svoju vysnívanú krajinu. Ak je vaším snom USA, splňte si ho tento rok. Začnite si ho plniť tak, že si kúpite letenky, naplánujete si vašu cestu. Mesiace január a február poskytujú dostatok času na vybratie toho správneho termínu, vhodnej destinácie, lokality, či konkrétneho mesta. A ak aj vaša cesta začne až v neskorú jeseň, vy sa už môžete vo februári tešiť z plnenia cestovateľské sna.

 

- Na plánovanie treba viac času – začiatok roka poskytuje najviac času. Americkú dovolenku je možné naplánovať na ktorékoľvek ročné obdobie. Januárové a februárové škaredé počasie vás moc neťahá von a máte tak na druhej strane viac voľného času doma. Takže namiesto okopávania v záhradke, zberania úrody, korčuľovania či bicyklovania si môžete zasurfovať na internete, nájsť výhodné ponuky a naplánovať si vašu americké dovolenku snov.

 

Doklady, na ktoré pri ceste do USA nesmiete zabudnúť

Na cestovanie do USA potrebujete povolenie Esta viza, ktoré vás oprávňuje vstúpiť na palubu lietadla smerujúceho do USA. Takže cestovný pas na vycestovanie nie je postačujúci. Avšak nebojte sa vybavovania týchto dokladov a nenechajte sa odradiť od svojho cestovateľského sna. Máte dve možnosti, a to buď požiadate o turistické víza, alebo si zabezpečíte cestovné povolenie ESTA. Ak plánujete dlhodobú cestu, ktorá bude trvať viac ako 90 dní musíte požiadať o víza, ale ak vaša cesta bude trvať menej ako 90 dní na spoznávanie prekrásnej Ameriky vám stačí len spomínané povolenie ESTA, ktoré je častokrát nazývané aj ESTA viza. Toto povolenie získate jednoducho. Stačí ak vyplníte elektronický formulár, odošlete ho a počkáte na potvrdenie, ktoré vám príde mailom. Už ho len vytlačiť a môžete sa začať baliť a tešiť na cestu.

 

Nesnívajte, premeňte svoje cestovateľské sny na realitu. Amerika je k nám dnes bližšie ako v minulosti. Výhodné ceny leteniek a cestovná autorizácia Esta viza nám ju ešte viac približujú. Spojené štáty americké majú naozaj čo ponúknuť a či už ste cestovateľ dobrodruh, pôžitkár, dovolenkár či nákupný maniak, vždy si tu nájdete niečo, čo bude pre vás to pravé orechové.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona