Česká polícia zadržala v záhrade rodinného domu dvoch maskovaných ozbrojencov

NETKY.SK • 12 August 2013, 14:03 • 2 min
Česká polícia zadržala v záhrade rodinného domu dvoch maskovaných ozbrojencov

PRAHA - Dvoch ozbrojencov v kuklách v záhrade rodinného domu v obci Straky pri Nymburku zadržala dnes česká polícia. S odvolaním sa na policajné zdroje o tom informovali české elektronické médiá.

slovakia

left justify in out

Na zásahu v obci, ku ktorému došlo na základe podnetu občanov, sa spolupodieľali aj príslušníci jednotky osobitého určenia. U zadržaných, ktorí predtým prenikli do domu, sa našla dlhá strelná zbraň, bezprostredne však nebolo jasné, na aký trestný čin sa dvojica chystala.

V rodinnom dome sa príležitostne vraj zdržiava rodina právnika, o ktorom však miestni obyvatelia priveľa nevedia. Viacerých ľudí, ktorí boli v čase policajného zásahu v dome, našli policajti bez ujmy na zdraví v jednej z izieb. "Nabádame verejnosť na opatrnosť, pretože existuje domnienka, že páchateľov mohlo byť viac. Prípad je na začiatku vyšetrovania, motív zatiaľ nepoznáme," uviedla bez ďalších podrobnosti pre spravodajský server Novinky.cz hovorkyňa nymburskej polície Petra Potočná. 

Príslušníci zásahovej jednotky a psovodi začali prehľadávať okolie a pátrať po ďalších podozrivých.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies