Česká kapela Mig 21 sa vyhla trestu za vlámanie do reštaurácie

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 19:07 • 2 min
Česká kapela Mig 21 sa vyhla trestu za vlámanie do reštaurácie

BRATISLAVA - Členov českej kapely Mig 21 nepotrestajú za nedávne vlámanie do reštaurácie. Informáciu potvrdila štátna zástupkyňa Dagmar Heumannová, podľa ktorej muzikantom pomohlo, že krátko po incidente majiteľovi zaplatili škodu šesťtisíc českých korún.

slovakia

left justify in out

Skupina na čele so spevákom a hercom Jiřím Macháčkom hrala 28. apríla v havířovskom klube Stolárna, pričom po koncerte hudobníci odišli do miestneho penziónu, kde boli ubytovaní. Jeden z členov mal v ten deň narodeniny, ktoré chcela kapela osláviť v reštaurácii pri penzióne, tá však bola zavretá. Hudobníci sa do nej preto vlámali a začali sa sami obsluhovať.

 

Reštaurácia bola napojená na alarm, ktorý upozornil majiteľa aj políciu. Muzikantov previezli na záchytku v Karvinej, kde vytriezveli. Potom ich na polícii vypočuli. Skupina Mig 21 vznikla v roku 1998, pričom jej členmi sú okrem spomínaného Macháčka aj Jan Hladík (bicie), Tomáš Polák (gitara), Pavel Hrdlička (trubka, klávesy) a Adam Stivín (basgitara). Na konte majú štúdiovky Snadné je žít (2001), Udělalo se nám jasno (2002), Pop Pop Pop (2004), Mig 21 & Lelek Orchestra - Naživo (2009), Album (2014) a výberovku Best Of (2006).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies