DOJÍMAVÉ: Deti ocenili vojakov, za operáciu Spoločná zodpovednosť dostali neuveriteľný dar

NETKY.SK • 20 November 2020, 20:00 • 2 min
DOJÍMAVÉ: Deti ocenili vojakov, za operáciu Spoločná zodpovednosť dostali neuveriteľný dar

Táto skutočnosť dokonca tak potešila ministra obrany Jaroslava Naďa, že, ako opísal na sociálnej sieti, dokonca mu to až urobilo krásny deň.

slovakia

left justify in out

Netradičný dar vyrobili oravské deti z obce. „Aj deti zo ZŠ a MŠ na severe Slovenska v obci Rabča vnímajú veci, ktorými žijeme my dospeláci,“ napísal nominant Obyčajných ľudí a nezávislých osobností (OĽaNO) na poste šéfa rezortu obrany.

 

Jaroslava Naďa táto aktivita detí veľmi potešila, dokonca s výtvorom pochválil na sociálnej sieti. „Veľmi si vážim čas, ktorý venovali tejto nádhernej kresbe. Je pre mňa veľkým zadosťučinením, že aj títo ´malí/veľkí´ žiaci si uvedomujú dôležitosť celoplošného testovania,“ vysvetlil Naď.

 

 

Minister obrany hneď prezradil, že tento obraz neskončí u neho v pracovni, ale bude posunutý rozhodne ďalej. „Tento kreslený odkaz dnes odovzdám náčelníkovi Generálneho štábu, aby sa dostal medzi vojakov, ktorým pravom patrí,“ zdôraznil nominant vládnej strany, ktorý politicky bol na čele operácie Spoločná zodpovednosť.

 

Jaroslav Naď si však uvedomuje, že ocennie patrí aj rodičom, ktorí dokázali deťom túto dôležitú operáciu vysvetliť, a to až na toľko, že sa rozhodli maľovať pre vojakov. „Ďakujem taktiež všetkým, vďaka ktorým Spoločnú zodpovednosť vníma verejnosť pozitívne,“ uzavrel šéf rezortu obrany. Rúška a dezinfekčné gély nájdete na stránke shop.netky.sk.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies