Poznáme víťazov ankety OTO

NETKY.SK • 6 September 2020, 12:56 • 2 min
Poznáme víťazov ankety OTO

BRATISLAVA - V 20. ročníku diváckej ankety Osobnosť televíznej obrazovky (OTO) získal najviac hlasov a sošku Absolútny OTO za rok 2019 Michal Hudák.

slovakia

left justify in out

Úspešný bol aj v kategórii zabávač. Členom Siene slávy sa stal na sobotnom galavečere filmový a televízny producent Ján Mojto.

 

 

 

Víťazkou kategórie osobnosť TV publicistiky sa stala Kristína Kövešová. V kategórii redaktor spravodajstva zvíťazil Jozef Kubáni. Najobľúbenejšou moderátorkou športu je Marianna Ďurianová.

 

 

Spomedzi komentátorov športu diváci poslali najviac hlasov Marcelovi Merčiakovi.

 

V kategórii moderátor TV programov zvíťazila Adela Vinczeová. V kategórii moderátorka spravodajstva si sošku odniesla Janette Štefánková.

 

 

Najobľúbenejším hercom je Tomáš Maštalír, medzi herečkami najviac hlasov získala Dominika Kavaschová. Najúspešnejším zábavným programom roka je Inkognito.

 

Priazeň divákov si vo svojej kategórii získal seriál Za sklom 3. Programom roka 2019 je Tvoja tvár znie povedome.

 

Speváčkou roka sa pre divákov stala Sima Martausová, spomedzi spevákov uspel Kali. Skupinou roka je Peter Bič Project.

 

Zlatica Švajdová Puškárová si odniesla Cenu týždenníka Plus 7 dní. K získaniu tejto sošky prispel fakt, že ako prvá moderátorka si dala vo vysielaní rúško.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona