Celta Vigo šťukou španielskej ligy, Berizzo: Útočná hra prináša ovocie

NETKY.SK • 19 Október 2015, 09:05 • 2 min
Celta Vigo šťukou španielskej ligy, Berizzo: Útočná hra prináša ovocie

MADRID - Futbalisti Celty Vigo sú šťukou španielskej ligy. V 8. kole Primera División triumfovali na pôde Villarrealu 2:1 a v tabuľke sa bodovo dotiahli na Real Madrid i FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Zverenci argentínskeho trénera Eduarda Berizza predvádzajú v tejto sezóne okulahodiaci útočný futbal a inak tomu nebolo ani na štadióne Madrigal.

 

O triumfe galícijského tímu rozhodol v nadstavenom čase španielsky reprezentačný útočník Nolito. "Ani po vyrovnávajúcom góle domácich sme neprestali veriť, že môžeme získať všetky tri body. Do poslednej chvíle sme dobýjali bránku Villarrealu a dočkali sme sa zaslúženej odmeny v podobe druhého gólu. Teší ma, že naša útočná hra prináša ovocie," zdôraznil pre akreditované médiá Berizzo, ktorý vlani prevzal kormidlo Celty po Luisovi Enriquem a zatiaľ odvádza na štadióne Balaidos výbornú robotu.

 

Fanúšikovia Celty dúfajú, že jeho tím by mohol nadviazať na slávnu éru, počas ktorej partia okolo ruského špílmachra Alexandra Mostovoja hrala pravidelne v európskych klubových súťažiach. V sezóne 2003/2004 postúpila až do osemfinále Ligy majstrov. Villarreal po prehre klesol v tabuľke na štvrté miesto. "Ak mám byť úprimný, darovali sme Celte víťazstvo. Po zbytočnom vylúčení sme museli dohrávať s desiatimi a v závere sme inkasovali hlúpy gól," čertil sa kouč "žltej ponorky" Marcelino Garcia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies