Celebritný tréner, ktorý útočil na ženy fekáliami, chce svoje obete odškodniť

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 06:49 • 2 min
Celebritný tréner, ktorý útočil na ženy fekáliami, chce svoje obete odškodniť

BRATISLAVA - Jeden z odhalených myzofilov v Bratislave Dušan S., ktorý na ženy útočil močom alebo výkalmi od januára do marca najmä v blízkosti zastávok MHD, svoje útoky podľa prokurátora ľutuje a ženám sa chce ospravedlniť a finančne ich odškodniť.

slovakia

left justify in out

Vo svojom večernom spravodajstve o tom informovala televízia Markíza.

 

Dušanovi S. pripisujú šesť obetí, ku všetkým sa mal priznať. Jeho advokát televízii potvrdil, že ak by im prokurátor navrhol dohodu o vine a treste, pristúpili by na ňu. Dušan S. podľa televízie v minulosti vo výkone trestu nebol, a tak môže vyviaznuť iba s podmienkou.

 

Druhému myzofilovi z Bratislavy Martin M. pripisujú šesť obetí vo veku od 17 do 35 rokov. Muža identifikovali podľa polície štyri z nich. Policajti po šiestich mesiacoch prípad uzavreli a na stole ho má teraz sudca. Prokurátor televízii Markíza potvrdil, že Martin M. nepožiadal o dohodu o vine a treste. O jeho osude tak rozhodne zrejme sudca až na pojednávaniach. V prípade dokázania viny za výtržníctvo mu hrozia tri roky za mrežami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies