Opitá žena v Bratislave zrazila matku s kočíkom

NETKY.SK • 4 Marec 2020, 17:50 • 2 min
Opitá žena v Bratislave zrazila matku s kočíkom

BRATISLAVA - Opitá vodička v Bratislave narazila do matky s kočíkom. Tá podľa predbežných informácií utrpela ľahké zranenia. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo na križovatke ulíc Jantárová a Šintavská. Podľa doterajších informácií sa 57-ročná vodička auta značky Citroën pri odbočovaní doprava z Jantárovej ulice dostatočne nevenovala vedeniu svojho vozidla a vyšla mimo cesty na chodník.

 

Ľahké zranenia

"Tam narazila do chodkyne, ktorá tlačila detský kočík s dvojmesačným dieťaťom. V dôsledku nárazu utrpela chodkyňa predbežne ľahké zranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice. K zraneniu dieťaťa ani samotnej vodičky pri nehode nedošlo," priblížila polícia.

 

Vodičke najprv policajti namerali 1,96 promile alkoholu v dychu, opakovaná skúška potvrdila až 2,21 promile. Na mieste jej zadržali vodičský preukaz.

 

Už šoférovala opitá

Pre podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky bola obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na príslušné policajné oddelenie k vykonaniu ďalších potrebných úkonov.

 

Následne bolo tiež zistené, že vodička bola v roku 2019 už za jazdu pod vplyvom alkoholu v Maďarsku odsúdená maďarským súdom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies